Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu dağıtmak istemem ama yani Hatay/İskenderun'da yemeyeceksen doğru söylemiş. Bir kere şu anda Türkiye'de döner diye satılan şeyin içinde tavuğu/eti mikroskopla filan araman lazım ki bulasın, bildiğin ekmek arası ekmek yediriyorlar sana. Almanya'da dönerin içine konan et miktarı bizdekinin 10 katı filandır herhalde gramaj olarak.
Onu da geçtim, o kadar şehirde yedim, ekmeğini bile bizim burdaki gibi yapamıyorlar zaten.
Ek olarak, ilk kez İskenderun dışında döner yediğimde sostan neden bu kadar nefret ettiklerini anlamıştım. Bazı yerler Hatay soslu döner adı altında saçma sapan bir salçalı suyu boca ediyor ve yemek ıslak hamburger gibi bir hal alıyor, içine de ne katıyorlarsa tadı, kıvamı, kokusu çok kötü zaten.
Veya sos yerine ketçap katıyorlar ki o zaten döner değil, olsa olsa tavuklu sandviçtir.
Halbuki Hatay/İskenderun dönerine asla ketçap girmez. Eti yumuşatmak ve baharat vermek maksatlı içinde birkaç çeşit baharat olan, ekmeği vıcık vıcık etmesin ve tavuğun tadını baskılamasın diye insani miktarlarda domates salçası temelli bir sos dökülür, akabinde afiyetle yenir. (Foto bana aittir)
IMG_20231010_181724.webp

Babasının hayrına oynamadı. İşini yaptı karşılığını aldı fazlasıyla emsallerine göre aldığı paranın hakkını verdi sadece onun bize bağlı olması gerekir. Biz taraftarız kızarız yeri gelir protesto ederiz. Çıkacak kamera karşısına gerektiğinde sorumluluğu alacak en ufak birşeyde küstüm oynamıyorum ne güzel dünya herkes çok seviyor taraftar suçlamayı
Bu kafadan cikin bir an once her parayi alan karsiligini veriyormu saydirtma bana simdi
Diagne Falcao Ziyech Zaha dunyalari alip gram katki vermediler

Bu kaleci kendi evi gibi sahiplendi burayi para alacak tabi karsiliginda sana 7 8 sampiyonluk kazandirdi tamam profosyonel dunya ama birazda insaf uyari yapildi Muslera da bunu anlayacak kadar akilli bir adam Kac topcu geldi gecti hangisi muslera kadar katki verdi

Yazarken biraz insafli olun tabi yazmasi kolay
Muslera cok degerli bir oyuncudur kaptandir sene sonu layikiyla ayrilir konya macinda da aslanlar gibi oynar

karagümrük fesih etmiş bunu bari yedek orta saha olarak alsın bizimkiler ama okan hoca istemiyor orta saha

İnanılmaz bir gelişme erden timur olabilir ama sanmıyorum. Keşke gelse şampiyonluşun gidebileceği tehlikesini görüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt