- 1 Ağustos 2014
- 63.838
- 75.047
- 4.338
Küsmeyi deniyorum... ama olmuyorMurat Ünsalin bana küs olduğu dünyada yaşamak gibi nöbet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Küsmeyi deniyorum... ama olmuyorMurat Ünsalin bana küs olduğu dünyada yaşamak gibi nöbet
Zehra güneşle konuştugunu bilmiyor idimKonuştuğum manitin ayakları 42 numara çıkması gibi nöbet
Yemedim hiç tavuk sucuken son nezaman tavuk sucuk yedin
Bu kafadan cikin bir an once her parayi alan karsiligini veriyormu saydirtma bana simdiBabasının hayrına oynamadı. İşini yaptı karşılığını aldı fazlasıyla emsallerine göre aldığı paranın hakkını verdi sadece onun bize bağlı olması gerekir. Biz taraftarız kızarız yeri gelir protesto ederiz. Çıkacak kamera karşısına gerektiğinde sorumluluğu alacak en ufak birşeyde küstüm oynamıyorum ne güzel dünya herkes çok seviyor taraftar suçlamayı
Sami Yen Haber Tier 1Yine talisca gs haberleri pik yaptı twitterde boş accountlar ama hep tier yok
Onu ifb almadı mıYine talisca gs haberleri pik yaptı twitterde boş accountlar ama hep tier yok
Mention kontrolu yap seni bir konuda mentionladım
M.İ.K. MİKKKçok inandırıcı yazilmis Mbappe kiraladık galiba