- 6 Eylül 2014
- 94.023
- 64.806
- 4.608
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oralım ocak sana yeni bir twitter hesabı verdi ve bu hesabın nerelere ulaşacağına dair sınırsız ihtimal var. Peşin konuşma derimAbi ne biçim bi aymış geçmek bilmedi şubat bir an once gelmeli
Bize gelen fiziksel olarak hep düşüyor 2 istisna var boey ve barış onlarda kişisel antrenör ile çalışıyorlardı.Antrenmanlarımız bayağı kötü.O Khusanov'u bak yemin ederim bjk alsa şu ziyattinovmudur nedir onun gibi olurdu 1 yıl sonra tefeye koyarlardı, sonra muhtemelen 2.lige düşer kariyeri biterdi. Bizim ülke öyle oyuncuları bulup getirmeden önce ilk önce alt yapıyı geliştirmesi lazım, jelert bize zargana geldi, geldiğinin iki katı daha küçüldü bizde. City şimdi o elemanı 1 yıl sonra makinaya çevirecek walker gibi. Bu konuda en iyi kulüp yine biz olmamıza rağmen bize gelen bile düşüş yaşıyor barış bir istisna bence o sırf kendisinin emeği ile toparladı kulübün yazdığı bir programın dahilinde geliştiğine inanmıyorum ben. Köhn uçak gibi geldi herif 4 hafta sonra kağnıya döndü, sanchez yavaşladı, osimhen bile yavaşladı izleyenler farkediyordur eskisi gibi patlayıcı cıkamıyor ataklara. O yüzden bizimkiler hiç öyle potansiyellileri toplamasınlar elemanların kaderinde bir gram şansları varsa o da gider ellerinden.
Güncelleme ile yeni geldiBtw Ulubatlı Souness eskiden var mıydı? Yoksa güncellemeyle mi oldum? Souness severiz
Naci, bu muhabbetten sonra emin oldum ki bu çocuk arkasına adam kaçırıp duruyorKendi topcularimizi saymayalım o 5 kisiyi çıkartınca 3![]()

1 20 gündür böylesin sen kanks yavUlubatlı Souness eskiden var mıydı? Yoksa güncellemeyle mi oldum? Souness severiz
Marcelo carvajal say say bitmez.Boy olayı da ciddi abartılıyor.
Tarihimizin en iyi bekleri olan
Ergün 1.78
Mariano 1.77
Boey 1.78
Eboue 1.78
Herifi hiç izlemedim ki yav yani izlemisimdir pl de ki city , arsenal liv maclarinda da dikkat etmedimNaci, bu muhabbetten sonra emin oldum ki bu çocuk arkasına adam kaçırıp duruyor![]()

3-5-2 de olur bu adam8 kişiyi geçtikten sonra bir bakmışız ki kanadından arkaya 5 kişi kaçıyor olmasın da![]()
@Murat Durmaz yıllarca mersin idman yurdunda top toplayıcılık yaptı. O parayla avusturyaya gidecek Oralım. Kibir sana yakışmadıMurat durmazin ne vasfı var da berlin panteri yaptiniz abi
Muradım Konya maçında patlarsak orta sahaya Sarr ve Bissouma bile gelse yönetimi kurtaramazOrta saha için fırsat transferi denildiğinin meali şu Lig'de ve Ajax Maç'ını kazanamazsak orta saha alıp eleştirileri azaltacaz demek.Şu an orta saha alma planı yaptıklarını sanmıyom hem yönetimin hem de teknik ekibin![]()