Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O Khusanov'u bak yemin ederim bjk alsa şu ziyattinovmudur nedir onun gibi olurdu 1 yıl sonra tefeye koyarlardı, sonra muhtemelen 2.lige düşer kariyeri biterdi. Bizim ülke öyle oyuncuları bulup getirmeden önce ilk önce alt yapıyı geliştirmesi lazım, jelert bize zargana geldi, geldiğinin iki katı daha küçüldü bizde. City şimdi o elemanı 1 yıl sonra makinaya çevirecek walker gibi. Bu konuda en iyi kulüp yine biz olmamıza rağmen bize gelen bile düşüş yaşıyor barış bir istisna bence o sırf kendisinin emeği ile toparladı kulübün yazdığı bir programın dahilinde geliştiğine inanmıyorum ben. Köhn uçak gibi geldi herif 4 hafta sonra kağnıya döndü, sanchez yavaşladı, osimhen bile yavaşladı izleyenler farkediyordur eskisi gibi patlayıcı cıkamıyor ataklara. O yüzden bizimkiler hiç öyle potansiyellileri toplamasınlar elemanların kaderinde bir gram şansları varsa o da gider ellerinden.
Bize gelen fiziksel olarak hep düşüyor 2 istisna var boey ve barış onlarda kişisel antrenör ile çalışıyorlardı.Antrenmanlarımız bayağı kötü.

Peters gelsin devre arasında bu profilden daha iyi sağ bek alamayız hemde sözleşmesi bitiyormuş.

Orta saha için fırsat transferi denildiğinin meali şu Lig'de ve Ajax Maç'ını kazanamazsak orta saha alıp eleştirileri azaltacaz demek.Şu an orta saha alma planı yaptıklarını sanmıyom hem yönetimin hem de teknik ekibin :D

Championship ten bir kaç adam ismi de çıkar yakında

Orta saha için fırsat transferi denildiğinin meali şu Lig'de ve Ajax Maç'ını kazanamazsak orta saha alıp eleştirileri azaltacaz demek.Şu an orta saha alma planı yaptıklarını sanmıyom hem yönetimin hem de teknik ekibin :D
Muradım Konya maçında patlarsak orta sahaya Sarr ve Bissouma bile gelse yönetimi kurtaramaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt