- 17 Eylül 2018
- 20.733
- 23.587
- 1.983
Ofsihmenosimhen kalecinin üstüne vurduydu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ofsihmenosimhen kalecinin üstüne vurduydu
İyi forumlar üstad, eski üyelerden birine çok benziyorsunMagazin haberi Fati
Sağ ol Gökhan yeni geldim. Biraz turluyorum.İyi forumlar üstad, eski üyelerden birine çok benziyorsun
Orta saha alinmali yedek bir oyuncu amaSara yine yok yedek, Kutucu da yedek, Kaan orta saha. Bakalım Kaan ortada nasıl oynayacak. Kaan uğruna, Okan ısrarla istemiyor orta saha.
Bomba transfer olur da Premier Lige gider.Osimhen'i almayıp sezon sonu free Jonathan David çekmek lazım
Şu maçta Barış, Yunus ve Mertens herhangi birini kulübeye çekemiyoruz. İleriye Sağ sol açık diye aldığımız adamı sağ beke koyuyoz. Sağ bek diye aldığımız adam yedek, 2 orta saha alternatifimizin yerine stoperimiz oynuyor. Çok değişik müthiş bi planlama. Transferde ve kadro yapılanmasında Okan hocaya sormicaksın arkadaş, her sene böyle. Yapacaksın kadroyu verceksin eline al oynat diyeceksin. Planda olmayan tombaladan İcardi, Osimhen çıkmasaydı nolcaktı size bi sorayım.Fener sadece 1 hafta için 2 stopere 20m verdi maaşlar hariç. Taliscaya da yıllık 10 konuşuluyor. Bizim elimizde doğru düzgpn kadro yok 11 çıkmıyor hala yarışmaya çalışıyoruz
Hangi maçtaydı hatırlayamadım ama pen noktasının ordan doksana taktıydı kafayla. Adamın hakkını yemeyelim.osimhen kalecinin üstüne vurduydu
Osimhen'e vereceğin maaşı ver 10-15m de imza parası ver bonservis yerine her türlü gelirBomba transfer olur da Premier Lige gider.
Aynen bi yerde daha okumuştum, sıkıntı var falan diyorlardı. ma yalan ama doğru. Doğru çıkarsa yüzyılın kapağı olur.Fener hala Skriniar'ı açıklayamadı adam 2-3 gündür Türkiye'de sakatlığı var diyorlar

Muhtemelen sorun olsa da açıklayacaklar ama zorunlu kiralığı kaldırmaya çalışıyor olabilirler, resmi olarak transfermarkta güncellenişti yoksa fener resmi açıklamasa bileAynen bi yerde daha okumuştum, sıkıntı var falan diyorlardı. ma yalan ama doğru. Doğru çıkarsa yüzyılın kapağı olur.![]()
Alemin akıllsı bunlar, alemin salağı psg ve biziz haMuhtemelen sorun olsa da açıklayacaklar ama zorunlu kiralığı kaldırmaya çalışıyor olabilirler, resmi olarak transfermarkta güncellenişti yoksa fener resmi açıklamasa bile
aslamSelam gençler
aslmSelam gençler