- 26 Kasım 2012
- 185.614
- 258.326
- 5.998
Selam gençler
Slm Metin abi
Hazır Kero da dönmüşken bir doldur boşaltnan kulağımızı şenlendirsen ne hoş olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Selam gençler
Nasıl bir katakulli ile açıklayacaklarını düşünüyorlardır. Çoktan imzaladı.Fener hala Skriniar'ı açıklayamadı adam 2-3 gündür Türkiye'de sakatlığı var diyorlar
Mutlaka bir fırıldak varNasıl bir katakulli ile açıklayacaklarını düşünüyorlardır. Çoktan imzaladı.
Bizim yönetim düşünüldüğü kadar salak adamlardan kurulu değil medyanın algı ve oyunlarına fazla geliniyor genede beceriksiz oldukları doğru ama skrinarın form düşüşünden belli sıkıntısı olduğuFener hala Skriniar'ı açıklayamadı adam 2-3 gündür Türkiye'de sakatlığı var diyorlar
Atletiklik diye diye sıradanlaştı takım
Günden güne de kötüye gidiyoruz
Ziyechin umursar olan versiyonu lazım bu takıma, geçen sene o girmese yine zordu işimiz
Takimda zeka fiskiran biri yok ki Sara ve Mertens haric. Hani ofansta farklilik getirecek birinden bahsediyorum . Sadece duz oyuncularla nereye kadar?Atletiklik diye diye sıradanlaştı takım
Günden güne de kötüye gidiyoruz
Ziyechin umursar olan versiyonu lazım bu takıma, geçen sene o girmese yine zordu işimiz
Zaha Ziyechle sıçmıştık ya geçen sene, kına yaksınlar işte şimdi Sallaiyle falan.Takimda zeka fiskiran biri yok ki Sara ve Mertens haric. Hani ofansta farklilik getirecek birinden bahsediyorum . Sadece duz oyuncularla nereye kadar?
Senin ağzına edicem olm sen ve senin gibiler yüzünden böyle boktan bir kadro var eldeÖzgüven o kadar yok ki çift sağ ve sol bekle maç bitirdik ama hiç savunma becerimiz yok. Topu alan paldır küldür oynuyor. 50-70 arası rulet oynandı yine. Kafayı kaldırıp sakin oynamak yerine en zor ve en riskli tercihler yapıldı yine.