Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4'lü oynanacaksa Mertens yerine adam kesin lazım onun dışında orta saha ve sağ bek alınmalı stoperden önce. 3'lüye geçmeliyiz.

Sallai, yeni Avrupa listesinde kontenjan harcamaya değmez. (Hayvan gibi maaşı varken de nasıl göndereceğiz muamma tabi !)
Jelert gitsin istiyordum aslında ama sırf bu yüzden tercih edebilirim. Yedek sağ bek Kaan olacağına Jelert olsun sezon sonuna kadar.
3 hakkımızı sağ bek, merkez orta saha(Lemina?) ve Mertens ikamesi bir topçu için kullanmalıyız.

Olm takimda akil yok akil, Mertens yasli haliyle bu kadar yani herif 3 gunde bir mac yapamiyor. Yunus ve Baris'ta eh iste bu kadar, bir mac 8-9'luk oynar, diger mac 4-5'lik. Hersey sonra Osimhen'e kaliyor. Ileriye adam alin hasta etmeyin beni mac izlerken yoruluyorum.
Aynen en önemli transfer. Olmasa stoper bek bile almayin ama 9,5 no yu alin artik. Daha sonrasi sag bek. Stoper diyorlar ondan önce 6-8 e bakarim.

Cildirmak uzereyim

biri Talisker viski ismarlasin

Bugün pozisyon vermediysek Sallai'nin de etkisi var hakikaten artık adam gibi sağ bek alın şu takım bi rahatlasın.

acil 3-4 yeni adam lazım
sağ bek, orta saha, 10 no ve kanat
takımın gazı kaçmış.
yeni yüzlerle yeni bir yükseliş gerek
aksi halde bu takım işin sonunu getiremeyecek.

Mertens‘in tüm sezonu kaldiramayacagini ve yasi geregi ikinci yari düsecegini burda bircok kisi yazmisti zaten

10 numaraya acil bir transfer yapmamiz lazim

Benim korkum Okan‘in Mertens‘in yerine Kutucu‘yu düsünüp oraya transfer yapmamasi. Sakin öyle birsey düsünmesin.

Sag bek ve 10 numara su an en elzem olan transferler. Stoperde Nelsson‘u kazanmaliyiz yine.

2,5 sene Mertens taşıdı ama adam yaşlandı ve fizik olarak geriye gitmeye başladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt