Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Çok acil uzun 6, oyun kurucu kanat, skorer 10, sağ bek
Şartoğlu şart bunlar
Şartoğlu şart bunlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahmed yangini yaptın 6m verdik para kalmadı bilader yok transfer falanBugünkü maç gösterdi ki;
Çok iyi bir sağ bek
6-8 numara
9.5 numara
Stoper
4 transfer yapılmazsa bu sezon zor biter.
Müller hatırladı...Ahmed yangini yaptın 6m verdik para kalmadı bilader yok transfer falan

4'lü oynanacaksa Mertens yerine adam kesin lazım onun dışında orta saha ve sağ bek alınmalı stoperden önce. 3'lüye geçmeliyiz.
Aynen en önemli transfer. Olmasa stoper bek bile almayin ama 9,5 no yu alin artik. Daha sonrasi sag bek. Stoper diyorlar ondan önce 6-8 e bakarim.Olm takimda akil yok akil, Mertens yasli haliyle bu kadar yani herif 3 gunde bir mac yapamiyor. Yunus ve Baris'ta eh iste bu kadar, bir mac 8-9'luk oynar, diger mac 4-5'lik. Hersey sonra Osimhen'e kaliyor. Ileriye adam alin hasta etmeyin beni mac izlerken yoruluyorum.
@Cafer Güney sana dioAhmed yangini yaptın 6m verdik para kalmadı bilader yok transfer falan
Topculuguna birşey demem asla yaw. Acele ettik sadece. Diğer mevkiler boş Ahmed için acele etmeye gerek yoktuMüller hatırladı...
Sara ilk geldiğinde neler yazılıyordu az sabır her futbolcu girer girmez etki etmez takımla beraber çalıştıkça daha iyi olacak.![]()
Öyle zaten normalde 5 transfer lazım bunların 3'ü net aceleydi ama bu yönetim beceremez.Topculuguna birşey demem asla yaw. Acele ettik sadece. Diğer mevkiler boş Ahmed için acele etmeye gerek yoktu