- 6 Eylül 2014
- 93.995
- 64.782
- 4.608
Bebek aspirini iciyorum canım gel beraber icelimdede git haplarina ic
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bebek aspirini iciyorum canım gel beraber icelimdede git haplarina ic
City almış galiba![]()
Sverre Nypan - Oyuncu profili 2025
Sverre Nypan, 18, Norveç ➤ Rosenborg BK, 2021'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 12.00 mil. € ➤ * 19 Ara 2006, Trondheim, Norveçwww.transfermarkt.com.tr
Şu çocuğu alıp gelecek bir tane adam yok mu.? Biraz izleme şansım oldu da müthiş oyuncu,dünya peşinde.
Moral iyileşme sürecinde pozitif etki yaratır. Nisan sonunda TR'ye döneceği kanaatindeyim. Mayısta zımba gibi olur.Icardiden baya sogudum
Adam tinlamiyor burayi
Bir hayli iddialı olmuşİddia ediyorum osimhen olmasa şu an lider olanazdik
ajax sezonun kırılma maçı resmen, fikstür avantajını hem lig hem avrupa sürecinde cepten yediğin maçların yükü stresi bu maça sıkıştı.Mağlubiyet bağıra bağıra geliyor.
Ajax D
Antep D
ADS
Rize D
Şu 4 maçtan en az birinde mağlubiyet gelmemesi imkansız şu oyunla.
Gsstore paylasımı birşey mi ima ediyor sizce
ailevi wanda konusu irite edici - ona saygım sonsuz , boş başağrısı resmen.Adamın ayağında bişey yok yönetim izin verdi muhtemelen git sorunlarını çöz gel diye gene herif gelmiyor muhtemelen
Paylaşım ne?
Yarin 19:05 kap geliyo
Doğru diyorBir hayli iddialı olmuş
Doğru diyor
Açık konuşmak gerekirse soyunurum
Acaba kime transfer oldu
Bu bir iddia değil gerçekİddia ediyorum osimhen olmasa şu an lider olanazdik
2 ve 3 tam delirmelik hareketler. Tabi bunlar muhtemelen opsiyonlu şarta bağlı tekliflerdir.Muhtemelen yalandır bu haber velev ki yalan değilse şayet tam İbrahim, Abdullah ve Maruf un çapına uygun işler.