Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi şuna eliyle yüzü koruma hangi kitapta geçiyor diye niye g.t etmiyorlar

Keşke biz de orta saha transferi yapabilsek, keşke yasak olmasa.

Reflect Studio iş birliği ile yeni koleksiyon ve ürün çıkacak sanırım. GS Store'da yurt dışı mağazalarının açılışı, yeni iş birlikleri vb. gibi şeyler bolca olacak. İyice marka değerini arttırma odaklı ve büyüme odaklı şu an ileride arz olup belli bir hissesi satılacak sanırım.
Erden Timur fiyatları arttırmayıp avrupa kulüpleri seviyesine çekme işlerini ele almasaydı bu planlamalar olmazdı.

pahalılığa uyuzum bende yalan yok ama baktığında o seviye istiyorsak , oralara ayak uydurmak lazım. Forma tasrarımları işinde zayıfız hala bence gene ama. City'nin puma ürünlerine bakıyorsun başka bir iş misal.

sadece sponsur lisans ürünleri haricinde kendi ürettiğimiz ürün yelpazesinde daha net tasarımlarla biraz daha uygun fiyatlı koleksiyonlara gidilmeli.

yalan değil ben italyanca sarı-kırmızı anlamına gelen no name marka gördüm instagramdan.(tam ismini verip reklam yapmış olmayayım şimdi) resmen zaten bizim taraftar için ürün üretiyorlar. oradan çok daha ucuza ürün aldım - bakalım gelince kalitesini yorumlarım. orayı bilmemelerine imkan yok hayvan gibi reklamı çıkıyor çünkü - ordaki insanları dahil ederim mesela hazır büyüyorken .

Baris gitsin istemem bende şuan icin.

Yerli oyuncular bana hiç güven vermiyorlar genel olarak isim farketmez teklif geldiği an ederini de bulmussa sal gitsin. Sonra bin pişman oluyor insan. Çünkü performansı uzun süre devam etmiyecek biliyoruz.

Gençlerden rotasyon parçası olma ihtimali olan Yalın Dilek, First Vienna'ya kiralandı. Ali Yeşilyurt'un ise Zimbru'ya kiralandığı iddia ediliyor.

A takım kadrosundaki oyunculardan Batuhan Şen, Kocaelispor'a kiralandı. Eren Aydın, Boluspor'dan çağırılıp Sarıyer'e kiralandı. Jankat Yılmaz, Adanaspor'dan çağırıldı ve Eyüpspor'a kiralanacağı konuşuluyor. Baran Aksaka, Arda Kardzhali'den geri çağrıldı.

hoca bu oyun formatını güncellemedikçe bu sene iş aşırı zor.. koştur koşturu bir plan dahilinde ve doğru alan parselizasyonu ile yapmak lazım.. ayrıca çok iyi bir rotasyonun olması lazım.. çok sert deplasmanlar var.. nefesimiz yetmez.. antep, rize, kpaşa, alanya, beşiktaş, samsun, eyüp, trabzon, göztepe.. ligin görece kalbur üstü takımlarının hepsiyle deplasmandayız..

Gece ligin en fizikli takimlarindan biri göztepeye fiziksiz herif jelerti nasil aldırdınız yav :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt