Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim savunma en nesriyi nasıl tutacak dzekoyu nasıl tutacak merak edıyorum

kaanı gıder maximenın önüne koyar prof okan

fb macında nelson oynamalı

o maca kadar nelson 11 e entegre edılmeli

ve muslera bi şekilde sakatım maca cıkmam demeli

Dün gayet iyiydik rakibe pozisyon vermedik normalde orada Kaan oynayınca rakip en az 2-3 pozisyon yakalardı hücumda da dikkatli izle Barış, Yunus, Osimhen dripling atıp içeri çevirdiğinde her maç yay üstünde en az 6-7 top bomboş şekilde kalıyor Osimhen stoperleri çekmiş oluyor orası bomboş fakat kimse yok.

Mertens 37 değil 32 filan olsa o yay üstünden gol kralı olurdu orası tam bir maden ve tempoya ayak uyduramıyor.
Dün pozisyon vermedik dogruda pozisyonda bulamadik osimhenin yoktan var ettigi penalti olmasa 0-0 a kitlenmisti oyun

Dün pozisyon vermedik dogruda pozisyonda bulamadik osimhenin yoktan var ettigi penalti olmasa 0-0 a kitlenmisti oyun
Diyorum işte bağlantı kopuk Mertens'in sen yüz ifadesine bir bak oynadığımız sistemi bir düşün rakip yarı sahaya yerleşsek Messi gibi takılıyor ama yerleşemediğimizde de o tempoya ayak uyduramıyor.

Yerleşemediğimiz içinde Mertens'e yazık ediyoruz oraya enerjisi bitmeyen bir adam daha lazım.

Puan kaybettiğimiz 3 maç banko alacağımız kağıt üstünde garanti maclardi oyun olarak da hiç hak etmedik puan kaybını..Bunun dışında kötü oynayıp puan aldığımız sıkıntılı maçlar da oldu..

Biz son 3-4 maça kadarki GS gibi oynarsak ligde kimse duramaz karşımızda
Ben genelde pozitifimdir ama 3 tane çok iyi takviye yapmazsak bu sene şampiyonluğun zor olduğunu düşünüyorum. Yunus, Baris, Mertens, Torreira ve Sara’nin takima katkilarinin çeyreğini yapacak bir yedeğimiz bile yok. Hep ayni 11’le sezonun sonunu getiremeyecegimiz 4 5 haftadır belli oldu.

6 puan önde olan biziz dolayısıyla panik yapmanın manası yok fb her maç bu kadar ballı olamaz biz kazandığımız sürece sıkıntı olmaz sağ bek 9.5 no orta saha ve Nelson giderse stoper transferlerini yapıp kazanarak yola devam etmeliyiz

1737916848664.gif

iyi niyetli olursak hoca 4lüye uefayı düşünerek mi döndü acaba

savunma provası amaçlı
Kendimizi kandırmak olur jacobs döndu ve 4-2-3-1 e döndü işte ha hata mi bence kesinlikle 3 lüde takım pozisyon bulmakta sıkıntı yaşamıyordu ne zaman 4 luye donduk iste o vakit maçlarda pozisyon bulmak zorlastı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt