Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.854
- 59.336
- 3.423
Mumkun degilkazanır mıyız uefayı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mumkun degilkazanır mıyız uefayı
Ajax maçına çıkmasak bizi direkt elimine ederler mşBu kadroyla acilen avrupa ve kupadan elenmeliyiz. 4 tane ilk 11 oyuncusu gelirse ayrı 3 kulvarda da sonuna kadar gidelim.
Maalesef gerçek bu. Hepsine sulanırken bu seneyi elimiz boş geçircez.Bu kadroyla acilen avrupa ve kupadan elenmeliyiz. 4 tane ilk 11 oyuncusu gelirse ayrı 3 kulvarda da sonuna kadar gidelim.
Dün pozisyon vermedik dogruda pozisyonda bulamadik osimhenin yoktan var ettigi penalti olmasa 0-0 a kitlenmisti oyunDün gayet iyiydik rakibe pozisyon vermedik normalde orada Kaan oynayınca rakip en az 2-3 pozisyon yakalardı hücumda da dikkatli izle Barış, Yunus, Osimhen dripling atıp içeri çevirdiğinde her maç yay üstünde en az 6-7 top bomboş şekilde kalıyor Osimhen stoperleri çekmiş oluyor orası bomboş fakat kimse yok.
Mertens 37 değil 32 filan olsa o yay üstünden gol kralı olurdu orası tam bir maden ve tempoya ayak uyduramıyor.
Diyorum işte bağlantı kopuk Mertens'in sen yüz ifadesine bir bak oynadığımız sistemi bir düşün rakip yarı sahaya yerleşsek Messi gibi takılıyor ama yerleşemediğimizde de o tempoya ayak uyduramıyor.Dün pozisyon vermedik dogruda pozisyonda bulamadik osimhenin yoktan var ettigi penalti olmasa 0-0 a kitlenmisti oyun
Mumkun degil
Kizacaksin ama avrupa zerre umrumda degiliyi niyetli olursak hoca 4lüye uefayı düşünerek mi döndü acaba
savunma provası amaçlı
Ben genelde pozitifimdir ama 3 tane çok iyi takviye yapmazsak bu sene şampiyonluğun zor olduğunu düşünüyorum. Yunus, Baris, Mertens, Torreira ve Sara’nin takima katkilarinin çeyreğini yapacak bir yedeğimiz bile yok. Hep ayni 11’le sezonun sonunu getiremeyecegimiz 4 5 haftadır belli oldu.Puan kaybettiğimiz 3 maç banko alacağımız kağıt üstünde garanti maclardi oyun olarak da hiç hak etmedik puan kaybını..Bunun dışında kötü oynayıp puan aldığımız sıkıntılı maçlar da oldu..
Biz son 3-4 maça kadarki GS gibi oynarsak ligde kimse duramaz karşımızda
Kizacaksin ama avrupa zerre umrumda degil
Fbliler tek bir gece mutlu uyumasin istiyorum baska bi gayem yok
Kızmam hatta taktir ederim bunların nüfusunu kurutana kadar ligi almalıyız her sene skandal işlerle burnumuzdan getiriyorlar en temizi komple kurtulmak.Kizacaksin ama avrupa zerre umrumda degil
Fbliler tek bir gece mutlu uyumasin istiyorum baska bi gayem yok
Bence iyi yedekkutucu tutacak mı bi de onu de
ben çok izlemedim herifi
Kendimizi kandırmak olur jacobs döndu ve 4-2-3-1 e döndü işte ha hata mi bence kesinlikle 3 lüde takım pozisyon bulmakta sıkıntı yaşamıyordu ne zaman 4 luye donduk iste o vakit maçlarda pozisyon bulmak zorlastıiyi niyetli olursak hoca 4lüye uefayı düşünerek mi döndü acaba
savunma provası amaçlı
Bu oyuncular alınmazsa simitçi ve bantçı sa manese fırlatılmalıÜst düzey 10 numara
Üst düzey kanat
Sağ bek
Merkez orta saha
Bu transferler acil olarak gelmezse buradan şampiyonluk vericez