Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiç haber çıkmıyor ve 11 gün kaldı, yine aynı senaryo olacak gibi. Korkuyorum.

samet nalbantın ban vakitleri geldi gibi!!!!!!!!

İki takımında alıp götürecek mecali yok.. Ancak kadro niceliği açısından biz daha kırılganız.. Yönetimdeki sözüm ona yöneticiler Şubatın ilk haftası fırsat transferi kovalayıp yeni Köhn ler, yeni Jelert ler bulup getirecek sanıyorum.

Yıllardır aynı hataları yapmaktan bıkıp usanmadık.. Allahtan karşımızda loser lığın kitabını yazmış bir güruh var da başarılıymış gibi görünüyoruz..

Dün pozisyon vermedik dogruda pozisyonda bulamadik osimhenin yoktan var ettigi penalti olmasa 0-0 a kitlenmisti oyun
Yunus dün defansa yardım etsin diye rakip kaleden uzak oynadı,bir pozisyon hariç savunma katkısıda olmadı.Bu çoçuk gel gitli oynayamaz Mertens bu yaşında daha iyi fizik kondisyona sahip ondan ayrıca defans bilgiside çok zayıf.Kaleye yakın serbest 10 oynasa çok daha faydalı olur.

Adamların 2 tane 11 çıkaracak kadrosu var, bizde sol bek olarak Berkan giriyor. Öyle bir takım kurdular işte.

para varken bu transfer işini nasıl beceremiyorlar anlamıyorum bjk bile şampiyon olduktan sonra portekizden talisca + aboubakar indiriyordu

Okan buruk hocama haber veriyim gaziantep maci bitmeden bizim takım transfer yapmaz. Transfer yapmak icin avrupada transfer doneminin kapanmasını bekliyoruz.
#bilginolsun

biz madem torreiradan gol, asist, hava topu kazanması falan beklemiyoruz.. son zamanlarda da jogging yapıyor.. adam da transfer etmeyeceksiniz madem orta sayaha.. nellsson defansa davinson sançez orta sahaya.. son zamanlarda hava topu zaafiyeti ortaya çıkmaya başladı.. baskı dersen baskı yapar pres desen yapar zaten defansta zor duruyor.. haa çok fazla geri yana pas yapmaz.. dribling desen yapar rövaşata atar kafa golü atar..

biz madem torreiradan gol, asist, hava topu kazanması falan beklemiyoruz.. son zamanlarda da jogging yapıyor.. adam da transfer etmeyeceksiniz madem orta sayaha.. nellsson defansa davinson sançez orta sahaya.. son zamanlarda hava topu zaafiyeti ortaya çıkmaya başladı.. baskı dersen baskı yapar pres desen yapar zaten defansta zor duruyor.. haa çok fazla geri yana pas yapmaz.. dribling desen yapar rövaşata atar kafa golü atar..
davidson ortasaha entegre edersek süper olur

Duygusallığı
Romantikliği
Gevşekliği

bırakıp
yönetim oyuncu
takım maç almalı

6 puan öndeyiz
Kimse ağlama duvarı yaratmasın ama herkes üstüne düşeni yapsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt