Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yangın tayfa neredeeeeeeeeeee
Yunus dün defansa yardım etsin diye rakip kaleden uzak oynadı,bir pozisyon hariç savunma katkısıda olmadı.Bu çoçuk gel gitli oynayamaz Mertens bu yaşında daha iyi fizik kondisyona sahip ondan ayrıca defans bilgiside çok zayıf.Kaleye yakın serbest 10 oynasa çok daha faydalı olur.Dün pozisyon vermedik dogruda pozisyonda bulamadik osimhenin yoktan var ettigi penalti olmasa 0-0 a kitlenmisti oyun
Bende onu soruyorumNasıl yani
hakemler galatasarayı dogramıyor mu
Golü kırmızıyı vermeyen adam bize karşıysa penaltıyı niye verdiNe dion be adam
Transfer dönemi Manchester'dan transfer olamazsa ya biz ya fenere gelir muhtemelen Gardi faktöründen bize gelir muhabirler gömmeye başladıkları adama sonrasında yine yalamaya geçer.
O penaltı vermeyeni nasa uzaya fırlatır. Herşeyin bir sınırı vardır, ali koç bile verirdi o penaltıyıBende onu soruyorum
Golü kırmızıyı vermeyen adam bize karşıysa penaltıyı niye verdi
davidson ortasaha entegre edersek süper olurbiz madem torreiradan gol, asist, hava topu kazanması falan beklemiyoruz.. son zamanlarda da jogging yapıyor.. adam da transfer etmeyeceksiniz madem orta sayaha.. nellsson defansa davinson sançez orta sahaya.. son zamanlarda hava topu zaafiyeti ortaya çıkmaya başladı.. baskı dersen baskı yapar pres desen yapar zaten defansta zor duruyor.. haa çok fazla geri yana pas yapmaz.. dribling desen yapar rövaşata atar kafa golü atar..
Bende onu soruyorum
Golü kırmızıyı vermeyen adam bize karşıysa penaltıyı niye verdi