Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir hesabın 2 satırıyla milyonlarca insan kalkıp oturuyor ya bu nasıl iştir.

Hadi 9.5'u geçtim gerçi düşününce yine geçemedim ama yetişmiyorsa Antep maçına en azından 3'lü ye dönüp Walker + Danso çeksinler.

Muslera
Sanchez - Danso - Jakobs
Walker - Sara - Torreira - Yunus - Barış
Osimhen - Ahmet​

Yum Yum Chefs Kiss GIF by Nick Jonas

Kyle Walker in yaşı itibariyle geri dönüşü olmaz.8 milyon dan pazarlık açıldıysa hiç bulasmamak en iyisi.

Hadi 9.5'u geçtim gerçi düşününce yine geçemedim ama yetişmiyorsa Antep maçına en azından 3'lü ye dönüp Walker + Danso çeksinler.

Muslera
Sanchez - Danso - Jakobs
Osimhen - Ahmet​
Parayı 9.5a gömecekmişiz hani nerde burda para gömülmüş 9.5

Dünkü maçı baz alma çocuk iç sahada heyecanla eli ayağı tutuk kalmış olabilir çok daha önceden floryaya çıkarıp antrenman yaptırıp Hatay'a götürebilirdik o zaman farklı olurdu.

Sara geldiğinde de hiçbir icraatı yok buna mı 18 verildi deniyordu adamın yokluğunda takım mezara girdi.

Tarihimizin en kötü baslangic yapmış transferi olabilir ilk maçında kalesine 2 gol atan falan varsa bilemem tabi.. Sara gibi olmasını temenni ediyorum elbet ama bu herifi düzenli izleyenler zaten biliyor oyun içinde pek aktif olmadığını skor yapamazsa çok büyük sıkıntı .. Tabi insan biraz da mücadele görmek istiyor onu da goremedik haliyle canımız sıkıldı

Muslera
Sanchez - Danso - Jakobs
Osimhen - Ahmet​
jakobs mu Apo mu

sanchez- danso - apo mu
sanchez - nelsson (?) - danso mu

deli deli denklemler.

tek tek her maç 90 dk kafayı oynamaya veren takım olması yetecek bizim için.

anladım ne dediğini de golde doğru adama çizgiyi çekti sadece hakeme gel izle demek yerine yan hakemin yorumunu onadı. böyle diyince evet art niyet falan yok. zaten olduğunu ben düşünmüyom ama golün verilmemesi doğranmamız olarak nitelendirilebilir, hata olduğu çerçevesi ile tabi.
Evet buydu dediğim

Ya da eyüp gsnin arka bahçesi dediler bizden puan alan 2 takımdan biriydi eyüp fb bile onlar kadar zorlayamadı bizi

Ya da biz sivasa fbnin arka bahçesi diyoruz 2021 ve 2024de fbye şampiyonluğu sivas kaybettirmiş

Gerçekler farklı ama algıda herkes yanlışı gerçek kabul etmiş durumda

Dün de adile kırmızı vermediler devre arası burda yazdım hakem kötü niyetli kırmızıyı vermedi diye,golü iptal etti yanlış kararla ofsayt diye,sonra dedim lan bize operasyon çekiyolarsa penaltıyı niye verdiler

Biz ne zaman satabileceğimiz oyuncuları almıyoruz.Kârlı 1 satış olarak diyom.Sağ beke bonservissiz alabileceğin 1 oyuncu için 8-10 milyon euro vermek yerine potansiyelli olan sağ beklerden 1'ini almak gerekli.Daha önceleri de dediğim gibi Wagner Pina en doğru isimlerden 1'i.Daha sonra Lille gibi 1 kulüp kapıpta biz niye alamıyoz böyle oyuncuları diyoz.5-6 milyon euroya biter bence bu transfer..

Muslera
Sanchez - Danso - Jakobs
Osimhen - Ahmet​
Antep e 9.5 u oynayacak adam gerekli bize kan olacak adam asıl o gibi geliyor hucum gucumuzde 3 tane iyi adamdan en onemlisi bence

Tarihimizin en kötü baslangic yapmış transferi olabilir ilk maçında kalesine 2 gol atan falan varsa bilemem tabi.. Sara gibi olmasını temenni ediyorum elbet ama bu herifi düzenli izleyenler zaten biliyor oyun içinde pek aktif olmadığını skor yapamazsa çok büyük sıkıntı .. Tabi insan biraz da mücadele görmek istiyor onu da goremedik haliyle canımız sıkıldı
Ahmet dünkü gibi daha oynamaz dün harbi heyecandan eli ayağına fena dolaştı.

Eyüpspor'un izlediğim maçlarında hep basit oynayıp çok etkili oluyordu ciddi katkı sağlayacağını düşünüyorum o da takımla beraber antrenman yapsın inanılmaz fark edecek.

Ara transfer döneminin başladığı günün sabahında en az 3 transfer havalimanına inmeliydi. Rotasyona sokacak oyuncun yok, yedek kulübesi ağlıyor adeta. Sezon başından beri aynı 11 oynuyor, yorgunluktan eridi adamlar. Eh eksiklerin de bariz bir şekilde belli. Dediklerinize göre para da var. Galatasaray'ın kasasında temiz 70 milyon avro var diye basına bilgi sızdırmayı biliyorsunuz, hava atmayı biliyorsunuz. O zaman transferler nerede birader?

Öyle Aurier gibi transfer yapıp da hiç transfer yaptım demeyin basiretsiz haysiyetsiz odun kafalılar!! Üç transfer dönemidir taraftarı sinir hastası ettiniz. Sizin yapamadıklarınız beceremedikleriniz yüzünden bu takım, karşımızdaki haysiyetsiz şerefsiz ve ne idüğü belirsiz oluşuma karşı bir mağlubiyet yaşar da şampiyonluğu verirse bu taraftarın ahı, laneti ve bedduası üzerinize olsun, öyle bir durum Allah muhafaza hasıl olursa bunun acısı en sevdiklerinizden çıksın.

Ayağınızı denk alın, adam olun. Bu büyük taraftarı üzmeyin, gereğini yapın.

Biz ne zaman satabileceğimiz oyuncuları almıyoruz.Kârlı 1 satış olarak diyom.Sağ beke bonservissiz alabileceğin 1 oyuncu için 8-10 milyon euro vermek yerine potansiyelli olan sağ beklerden 1'ini almak gerekli.Daha önceleri de dediğim gibi Wagner Pina en doğru isimlerden 1'i.Daha sonra Lille gibi 1 kulüp kapıpta biz niye alamıyoz böyle oyuncuları diyoz.5-6 milyon euroya biter bence bu transfer..
bunu çoktan yapmaya başlayıp

boey mi sattın , sıradaki yatırımın devreye girmeliydi sen arayış diye 6 ay kaybetmeden

bu hiç bir zaman oturmadı ve olmadı malesef. birine teklifler var , eyse arkadan şu adam geliyor hiç diyemedik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt