Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bunu çoktan yapmaya başlayıp

boey mi sattın , sıradaki yatırımın devreye girmeliydi sen arayış diye 6 ay kaybetmeden

bu hiç bir zaman oturmadı ve olmadı malesef. birine teklifler var , eyse arkadan şu adam geliyor hiç diyemedik.
Boey satılmadan önce Lille Tiago Santos'u almadan önermiştim.O'nu Lille kapınca Wagne Pina'yı önerdim.Tiago Snatos'un yanında dediğim diğer oyuncu da Pedro Malheiro ama O'nun da mentali iyi değildi.Toparlanmaya başlıyo Ts'de şu anda o da..

Aslında Maestro tam bize olur çok uzağa gitmemek lazım ligden böyle çıkış yapan futbolcular oluyor Adana durumu kötü normal bonservis bedelini kabul ederler.

Geçen yıl oturduk camia olarak kerem ve zaha kavgası yaptık. Sezon başı 2si de gitti yerlerine kimse gelmedi. Bu adamların eksikliğini kimse görmüyor mu?

Kerem 15 gol 9 asist
Zaha 10 gol 5 asist

Dün Sara olmamasına rağmen Kaan fark yarattı, üstelik degaj ve şişirme topları havadan topladık
Herzaman diyorum hücum hattımız çok iyi , Kaanın bir level üstü 8.5 alsak Sara ile çift 8 , çok daha güzel futbol oynarız
Kaan orada oynasın ses etmem ama sağ bek oynamasın. :asd:

rashford yatışa geçebilir süper ligde. maaşının tamamını da werin der man u büyük iht

Ne desem yalan olur, hic izlemedim ama iyi deniliyor
İyi topçu. Bizim en çok istediğimiz mevki kapatma yani arkadaşının hatasını telafi etme var. Orta sahaya gelip pas alışverişi yapan biri. Atletik. Fizik biraz zayıf ama pas tekniği ile kapatıyor. Yüzde 40 ofans yuzde 60 defans. Kanat bek oynayabilir. Kondisyonu iyi.Bunlar benim gozlemim.

Piyasası 20 + idi. Geçen sene Sara ile yılın 11 deydi. Son senesi olduğu için 8 istiyorlar. Gözüm kapalı 5-8 arası verir alırım. mıy mıy mıy edip nerde çürük çarık var bize kalıyo sonra.
8 çok rtaş 5 devre arasında ki pahaliliktan neyse de yoksa maks 3 yani

Yahu ofsaytta yanlış kişiye çizgi çekmek penaltıyı vermemekten daha abes bi hataydı
Yanlış kişiye çekmedi. Sözde a.kerim ofsaytta olduğu için defansı engelledi yalanına sığındı. Halbuki orada a.kerim rakiple hiç bir mücadeleye girmedi veya engelleme hamlesi yapmadı. Kuralı eğip bükmek bu ligde bize karşı yapılan rutin bir şerefsizlik

Dün Sara olmamasına rağmen Kaan fark yarattı, üstelik degaj ve şişirme topları havadan topladık
Herzaman diyorum hücum hattımız çok iyi , Kaanın bir level üstü 8.5 alsak Sara ile çift 8 , çok daha güzel futbol oynarız

Kaan dün ne yaptı da ovuluyor yaw forumda anlam veremedim bu işe..Toreirayla ikisi berbattı yine sağ bek performansı gibi 4/10luktu

Sanchez 6 numaraya kaydırılıp

torreira arjantine gonderılmeli

nelson tekrar stoper bölgesine yerlestirilmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt