Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hum maç içinde her konyalının atladığı pozisyona faul verdi. Kabak gibi penaltıyı vermedi var çağırdı. Yardımcısı a.kerime ofsayt kaldırdı
Penaltıyı vermedi de noldu var çağırdı verdi işte ne geçti eline

Yine vermek istemese vermezdi vara gidip vara uyulmayan milyon tane pozisyon oldu

Bu adamı biraz kovalasan kiralayabilirsin

Manager oyunları sağolsun wingback leftback , sanki bek ikisini oyanamyamaz
Saçmalık
35'e Boey'i geçirdik derken 50 milyon harcayıp bek bulamayacağız.

27 yaşında KWP bu sezon oynadığı bölgeler. Joker işinin suyunu çıkardık.

Screenshot_2.webp

Kimse gitmese bile gelmesin Rashford onun yerine Arias'ı gelsin kanat alacaksak teknik olmalı ama pozisyon hazırlayan serviste yapan biri olmalı. Rashford inanılmaz bencil oyuncu.
yanlış kelimelendirmişim - gitsin gelsin değil

rashford kendisi tekil olarak aklıma yatmayan iş demek istedim.

12 M na Kerem'i salmasaydık öyle ihtiyacımız varsa yani - ondan daha iyi bir adam kesinlikle değil. hatalarıda benzer gayet.

bizim maçlarda da gördük rashfordı...

Marka değeri falan anlatmaya devam etsinler. Şeref yoksunu Tff bizimle bu kadar uğraşacağına biraz kafayı bunlara yorup maçın yayın kalitesini mi arttırsanız? O zaman TFF olursunuz ama siz FFF olmakla meşgulsünüz tabi.

İyi bir sağ bek + 9.5 numara işini çözsek ilk 11'i kusursuz hale getirsek şu an keyifle fener maçı gelsin diye iple çekecekken Antep maçına yetişmezse diye gergin gergin bekliyoruz.

Walker Peters solda daha iyi oynuyor şeklinde iddialar var bu arada.

En azından çok bölgede oynaması bir avantaj olurdu dicem de aklıma Jelert geliyor.

Nerden aldık bu adamı ya atsan atamazsın satsan satamazsın total maliyet 15 m euro bonuslarla 16

Osimhen'e topu getirecek takım kurmak yönetimin hedefi değil hem taraftara hem Osimhen'e borcudur adam 1.5 aydır yalnızlar adasına terk edilmiş gibi kaldı temposuna ayak uydurabilen bir yapı olsa kalan 16 maçta 16 galibiyet bile alırız.

Bu kadar atletik adamı kullanamamak mallıktan başka bir şey değil kaldı ki puan kaybettiğimiz Eyüp maçında topukla Demirbay'a verdi bomboş golü atmadı, Hatayspor'da topukla Mertens'e verdi o da atamadı kafadan 2+2=4 puan aldıracak oyuncu lazım.

O topuklara gol yapacak adamı getirmek ZORUNDASINIZ.

Bu tarz pozisyonlarda kural degismedi mi ? Adil topla oynamaya çalıştı bu yüzden sarı doğru bence ..
Penaltı yoruma açık bir pozisyon değildi burada Varın karismamasi skandal olurdu ama bizim ofsayt yoruma açıktı burada inisiyatif her zamanki gibi bizim golün iptali yönünde alındı..
Reiz konu pozisyon tartışmaları değil muhabbetin başı farklı

Adnan köşeye sıkıştığı için konuyu değiştirmağa çalışıyor

Ben dedim ki dün, kendim de dedim yani hepimiz gibi, lan bize dün operasyon çekti vardaki lavuk

Bunu düşünmemi-zi sağlayan şey de ofsayt uydurup golü yemeleri,adile de kırmızı vermemeleri (hadi adilinki yoruma açık olsun ama diğeri net gol)

Sonra dedim lan eğer operasyon çektilerse penaltıyı niye verdiler

Golü farklı oyuncuya çizgi çekerek ofsayt uydurup iptal edenler penaltıyı da gayet vermeyebilirlerdi

Acaba operasyon yok muydu dedim niyet sorguladım,ben dahil hepimiz operasyon dedik çünkü

Ya tamam kendimize bakalım da. Maximilian Mittelstadt diyorlar Fenerbahçe için. Biz bi stoperi alana kadar adamlar full defans kurdu ayıptır ya. Ve iyi profillere gidiyorlar. Nefret ettim şu transfer döneminden bitsin bir an önce. Bize hayır getirmeyeceği kesin.

sametin demek istediklerini yazayım

hakemler bizi ligde dogramıyor

fbyide kollamıyor

açık açık bunu demek istiyor

Ben gerçekten şunu anlamiyorum..Bizim eksiğimiz stoper -sağ bek- orta saha -kaliteli bir hucumcu ..
Bizim ilk transferimiz ligden 6 milyon Euro'ya rotasyon oyuncusu oluyor .. Bu transferleri kim yapıyor- kim karar veriyor -aralarında ne konuşuyorlar çok merak ediyorum..

Ya tamam kendimize bakalım da. Maximilian Mittelstadt diyorlar Fenerbahçe için. Biz bi stoperi alana kadar adamlar full defans kurdu ayıptır ya. Ve iyi profillere gidiyorlar. Nefret ettim şu transfer döneminden bitsin bir an önce. Bize hayır getirmeyeceği kesin.
Euroda ki herif degilmi o euroda fena işler yapmiyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt