Sıddık Saraylı
10 Numara!
- 11 Temmuz 2019
- 10.915
- 7.664
- 823
Bu hafta 2 transfer inmezse işimiz çok zor..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hum maç içinde her konyalının atladığı pozisyona faul verdi. Kabak gibi penaltıyı vermedi var çağırdı. Yardımcısı a.kerime ofsayt kaldırdıÇekmedi ki penaltıyı da var verdirdi ofsaytı da,hum denileni uyguladı
Hem hum çekmeye çalışsa ahmeti atardı atmadı
Samiyen 16 yasinda cocuk olduguna kim atti ortaya yav gahahahhahah
Samiyen 16 yasinda cocuk olduguna kim atti ortaya yav gahahahhahah
Fener medyasi of courseSamiyen 16 yasinda cocuk olduguna kim atti ortaya yav gahahahhahah
acuru niye takip edionİte köpeğe acura laf ettiriyoruz
Çalım gibi çocuklara işlere takılıyorlar ya hala. Hayır taraftar takılsa gene çocuk musun sen dersin? Buna yöneticiler takılıyor işin Türk futbolu için acı tarafı bu. Yönetici kalitesi gerçekten düşük.Bizim muhabirlerde "Yönetim, Talisca'yı yalanlıyor" haberini paylaşıyorlar bırakın çalım diye lanse etsinler rakibin çalım atmasından gurur duyarım.
Gidip kendi işlerine baksınlar transferleri yetiştirsinler.
Reiz farklı frekanstayız beni anlamadın
Dün bize operasyon çekmeye çalıştılar diye düşündük ya hepimiz,vardaki lavuk özelinde
Adam operasyon çekmediyse gole ofsayt vermemesi gerekirdi,adili de atması gerekirdi,çektiyse de penaltıyı vermemesi gerekirdi
E sonuçta penaltıyı da verdirdiği için burda kötü niyetten bahsedebilirmiyiz diyorum hepsi bu
acurun söylediği 10 lafın 9 u yalan 1 de şüpheliİte köpeğe acura laf ettiriyoruz
Sabaha kadar kaldırsa ne yazar var kendi 5 dk inceledi pozisyonuyan hakem bayrak kaldırmasa ofsayt verılmeyecekti
Batshuayi’yi övüyordun Icardi’ye sövüyordun, Osimhen’e de sallayıp Icardi’ye yanlamaya başlama seziyorumgollerin iptali dogru demedım
en son icardi kosmuyor diye sövüyorduk seninle beraber bu konuda haklıydık cünkü kilo almıstı
Bu profilinde ki herifi bir yerden tanıyor gibiyim de çikartamıyorum bizde oynadı mı buSabaha kadar kaldırsa ne yazar var kendi 5 dk inceledi pozisyonu
Böyle bıddıkoNasıl uyuyacağız Antep maçına kadar bilmiyorum..