Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samiyen 16 yasinda cocuk olduguna kim atti ortaya yav gahahahhahah

Çekmedi ki penaltıyı da var verdirdi ofsaytı da,hum denileni uyguladı

Hem hum çekmeye çalışsa ahmeti atardı atmadı
Hum maç içinde her konyalının atladığı pozisyona faul verdi. Kabak gibi penaltıyı vermedi var çağırdı. Yardımcısı a.kerime ofsayt kaldırdı

Samiyen 16 yasinda cocuk olduguna kim atti ortaya yav gahahahhahah
B2D0EA73-12B8-4C64-9985-196B97AF3D6C.webp

Bizim muhabirlerde "Yönetim, Talisca'yı yalanlıyor" haberini paylaşıyorlar bırakın çalım diye lanse etsinler rakibin çalım atmasından gurur duyarım.

Gidip kendi işlerine baksınlar transferleri yetiştirsinler.
Çalım gibi çocuklara işlere takılıyorlar ya hala. Hayır taraftar takılsa gene çocuk musun sen dersin? Buna yöneticiler takılıyor işin Türk futbolu için acı tarafı bu. Yönetici kalitesi gerçekten düşük.

Reiz farklı frekanstayız beni anlamadın

Dün bize operasyon çekmeye çalıştılar diye düşündük ya hepimiz,vardaki lavuk özelinde

Adam operasyon çekmediyse gole ofsayt vermemesi gerekirdi,adili de atması gerekirdi,çektiyse de penaltıyı vermemesi gerekirdi

E sonuçta penaltıyı da verdirdiği için burda kötü niyetten bahsedebilirmiyiz diyorum hepsi bu

Bu tarz pozisyonlarda kural degismedi mi ? Adil topla oynamaya çalıştı bu yüzden sarı doğru bence ..
Penaltı yoruma açık bir pozisyon değildi burada Varın karismamasi skandal olurdu ama bizim ofsayt yoruma açıktı burada inisiyatif her zamanki gibi bizim golün iptali yönünde alındı..

Manipülatif siyah tişörtlü şahıs hakkında dava açılmalı

gollerin iptali dogru demedım

en son icardi kosmuyor diye sövüyorduk seninle beraber bu konuda haklıydık cünkü kilo almıstı
Batshuayi’yi övüyordun Icardi’ye sövüyordun, Osimhen’e de sallayıp Icardi’ye yanlamaya başlama seziyorum

Yarın gelecek yine sallayacaksın Icardi’ye, bu dakikadan sonra zor toparlar

Köhn çizgiye falan inip asist yapıyordu ilk geldiğinde, iptal edilen 2 gol öyleydi bu arada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt