Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray yönetimi, gazeteci ve muhabirlere haber verdiği WhatsApp grubunu bu dönemlik kalıcı olarak kapattı. Galatasaray hakkında haber yapan muhabir ve gazeteciler, kalan süreçte kendi çabaları harici hiçbir transferde bilgi sahibi olamayarak haber yapamayacaklar.

Oyle ahim sahim birisi degil, otorite eksikligi olan birisi dunku maci kazanmamis olsalardi kovulmasi an meseleydi. Hatta hala suan kovulup kovulmamasi belli degil. Oyuncularla fazla toplanti yapan tipler bizim ulkede barinamaz.

Dünkü maçı izledin mi

İzlediysen neden bizim de öyle bir hocaya ihtiyacımız olduğunu anlayabilirsin.Bizde üç maç üstüste kaybetsek okanı kovma kıvamına getirriz mesela kovulması falan değil mesele felsefesi

Biz ligi zaten alırız taraftar,şu,bu iki yıldız mıldız götürrüz ama bayerne karşı o kadroyla sonuçtan ziyade bu kadar doğru oynatabilen bir hoca bulmak bizim avrupa vizyonumuzla doğru orantılı sevgili kardeşim

Dünkü maçı izledin mi

İzlediysen neden bizim de öyle bir hocaya ihtiyacımız olduğunu anlayabilirsin.Bizde üç maç üstüste kaybetsek okanı kovma kıvamına getirriz mesela kovulması falan değil mesele felsefesi

Biz ligi zaten alırız taraftar,şu,bu iki yıldız mıldız götürrüz ama bayerne karşı o kadroyla sonuçtan ziyade bu kadar doğru oynatabilen bir hoca bulmak bizim avrupa vizyonumuzla doğru orantılı sevgili kardeşim
Anlatamiyorum galiba, benim mesaji iyi okudun mu? Oyuncularla her gun toplantiya giren teknik adam oldugundan ve otorite eksikliginden dolayi buyuk kulup hocasi degil gorusu olustu Feyenoord kulubunde. Dunku maci izleyip napacagiz ben sana sezon basindan beri olan izlenimi aktariyorum, boyle hocalar buyuk kuluplerde fazla barinamiyor tipik Bundesliga veya Fransa liginde orta derece takimlarin hocaligini yapar.

Cok iyi bir adammis yani futbolcular seviyor deniliyor burada ama sorun futbolcularin sevip sevmemesi degil, takima oyunsal anlamda birsey vermiyor genel olarak dunku maci ayri degerlendirmek gerek. Bizde ona bakarsak Bayern ve Tottenham maclarinda ezici oyun oynadik, simdi Okan Buruk'u Inter'e alalim diyen olmus mudur Italya'dan o maclardan sonra?

Ekli dosyalar

• IMG_2893.webp
    IMG_2893.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 0
hoca değişikliği işini falan unutun. hem kendinizi hem de bizleri yormayın.

2 sezon üst üste şampiyon olmuş, 3. senesinde de 19 maçta 16 galibiyet 3 beraberlik almış ve en yakın rakibine 6 puan +2 averaj fark atmış, avrupa'da da son haftaya ilk 8 potasında girmiş, namağlup hocayı gönderemezsin.

kimseyi savunmak için yazmıyorum. süper top oynuyoruz vs demiyorum.

isterse gs 70 maçtır ıkına ıkına yarım-sıfır kazanmış olsun. "resim" bu olduğu sürece, hocayı değiştiremezsin.

dünyanın her ülkesinde bu böyledir.

o yüzden, "ben demiştim"lerinizi bir kenara bırakın lütfen.

tüm odağınızı ara transfere ve yönetime tepkiye yoğunlaştırın.

Bizim okan hocayla yolları ayırırsak , kloop getiririz emeklilikten döndürürüz

hoca değişikliği işini falan unutun. hem kendinizi hem de bizleri yormayın.

2 sezon üst üste şampiyon olmuş, 3. senesinde de 19 maçta 16 galibiyet 3 beraberlik almış ve en yakın rakibine 6 puan +2 averaj fark atmış hocayı gönderemezsin.

kimseyi savunmak için yazmıyorum.

isterse gs 70 maçtır ıkına ıkına yarım-sıfır kazanmış olsun. "resim" bu olduğu sürece, hocayı değiştiremezsin.

dünyanın her ülkesinde bu böyledir.

o yüzden, "ben demiştim"lerinizi bir kenara bırakın lütfen.

tüm odağınızı ara transfere ve yönetime yoğunlaştırın.
Peki sene sonu gonderebiliyormuyuz şampiyon yapsa dahi

Marka ve specleri DM olarak alabilir miyim - merak ettim o teknolojide ne özellik bne fiyatlara varmış.

içini yaptığım evlerden birinde adamın 4000 pounluk bi cihazı var - özel perdesi var. diagonal 367 cm idi o perde...4k görüntü yansıtıor falan. bitince kurulumunu ve görüntüsünü aşırı merak etmekteyim.
Dm atamadım

Bunlar lcd ekranın arkasına ışık kaynağı verilerek yapılan projektörlerden.
Diy projelerindeki projektörler var ya aynı mantıkla çalışıyor.
Bir android os kurulu tablet düşün ekran portundan verdikleri görüntüyü çıplak bir lcd ekranın arkasındaki ışık kaynağı ile yansıtma.
Temel mantığı çok basit ve ne yalan söyleyeyim akıllıca bir ürün.
Temel olarak görüntüyü yansıtayım diyip ucuz yollu bir ürün isteyenler için güzel ürün.

Tek sorunu google sertifikaları alamadıkları için video çözümlenesinde 480p üzeri seçsen de çözümlemiyor.

1200 liraya next adında bir tane de android stick aldım. Video ihtiyaçlarında Yüksek çözünürlüğü de o şekilde atlatıyorum.

Fiyatı da düşmüş :asd:

Ben bunu bir proje için aldım masa yaptıracaktım bir tane de şeffaf sert pvc plaka ile alttan yansıtma ile hayalet monitör yapacaktım.
Duruyor işte :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt