Sedat Yıldız
10 Numara!
- 30 Aralık 2021
- 18.382
- 16.381
- 1.578
Başkan taburcu olmuş, gerçi haberi nevzat vermiş, doğruluğu meçhul.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bankalar birligi aciklaniyorrr
Bizim bu seneki işleyen faizle birlikte 2.6 milyar TL BB borcumuz vardı. Sermaye artışının tamamlanması ile birlikte 1.7 milyar TL BB'ye ödendi oradan 900 milyon TL civarı kalıyor normalde BB borcumuz. Lakin Divan'da Metin Öztürk ve bu Sultan Su lansmanında Niyazi Yelkencioğlu'nun açıklamaları bu paranın da olduğu Metin Öztürk'ün dediğine göre bir dahaki divan toplantısına kadar resmen çıkılacağı yine TRT Spor muhabiri Tibet Töre'nin haberini ve Yelkençioğlu'nun o açıklamalarını baz alırsakta açıklama için başkanın hastaneden taburcu olmasının beklendiği ve başkanın açıklamayı yapacak olması. Bu başkanın beklenme meselesini ben anlayamıyorum. Başkan ne zaman taburcu olacak onu da bilmiyorum? Acaba para yatırıldı sadece iş BB ile olan anlaşmanın bitirme belgesinin imzalanması mı kaldı ve o imza için mi başkan bekleniyor yoksa sermaye artışı sonrası 900 milyon TL civarı kalan BB borcu için gereken para henüz gelmedi(Leo'dan satılan dairelerin taksiti mesela) o mu bekleniyor?nasıl yani?
hani parayı toparlamıştık?
27 m euro daha mı gerekiyor şimdi?
arkadaki hiperoptik vasküler dondurucu mudur ?
transfer lazım diyince kievi yenmek için transfer mi lazım deniyor. Citynin şampiyonluğa oynaması için transfer mi lazım diyen var mı? Siz bu işi guardioladan daha iyi mi biliyorsunuz
Marka ve specleri DM olarak alabilir miyim - merak ettim o teknolojide ne özellik bne fiyatlara varmış.
f/p ürünü projektör 3200 liraya aldım.
Bayağı iş görüyor.
Gerek Samiyenhaber gerek kendi haberlerini bilen kaynağa göre zorunlu satın almalı bir nevi Amrabat gibi almışlar. Bonservisi bilmem ama yıllık maaşı 7-8 civarı 3.5 yada 4.5 yıllık toplam sözleşme süresi diyorlardı.Yav bunlar skrinara bahsedilen daha fazla gömmüştür mesela bziim yönetimin tek beğendiğim yönü böyle durumlarda gaza gelip kazık sokturmuyor en azından
Talisca bize girerTaliscaya girermi bizimkiler
Oyle ahim sahim birisi degil, otorite eksikligi olan birisi dunku maci kazanmamis olsalardi kovulmasi an meseleydi. Hatta hala suan kovulup kovulmamasi belli degil. Oyuncularla fazla toplanti yapan tipler bizim ulkede barinamaz.Feyenordun hocasına çökelim bir tane zeki,vizyonlu adam 40 transfere bedeldir
Bankalar birligi aciklaniyorrr
fb alacaktır onu daBu mehmet özcan Pavloviç diyor yahu