Cafer Güney
Büyük Kaptan
- 24 Temmuz 2021
- 27.378
- 46.220
- 2.838
Foto falan bişey sızdı mı?
Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY
Bu adam gerçek bile değil, fotoğrafı yapay zekayla oluşturmuş profile de gazeteci yazmış milleti kekliyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Foto falan bişey sızdı mı?
Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY
Bizim muhabirlerden farkı olmadığı için pek sorun olmaz.Bu adam gerçek bile değil, fotoğrafı yapay zekayla oluşturmuş profile de gazeteci yazmış milleti kekliyor.
Tempo istiyorum artik yeter , daha neyi bekliyoruz? Millet calisiyor.
Keske Tekel 2000 olsa. Bafra gibi kokuyoruz.Tekel 2000 kokuyoruz.
Bu BB'den çıkmak için başkanın hastaneden taburcu olmasını beklemeleri gerçek miymiş? Yoksa daha 900-1 milyar TL arası parası bulunmadığından burada da sıkmış mı Niyazi bey ve TRT Spor muhabiri?Hafta içi başlar tempo.
Gardiye yetki veriyormuş başkan 2 gündür olan gardi boklama yarışı bunun içinmiş.
Yaz dönemini yaşayamayanlar için hızlandırılmış versiyon yaptılar bize.
Son 2 takıma da puan bıraktık şaka gibi hakkaten
Renktaş tespitin çok doğru.Galatasaray'ın transfer yapacak yöneticiye ihtiyacı var
nasıl yani?Bu BB'den çıkmak için başkanın hastaneden taburcu olmasını beklemeleri gerçek miymiş? Yoksa daha 900-1 milyar TL arası parası bulunmadığından burada da sıkmış mı Niyazi bey ve TRT Spor muhabiri?
avrupaya göre degerlendirmek yanlis bence transferler yapilmis olsaydi misal lig macinda yeni transfer oynardi avrupa macinda dinlenmis bir kanat oyuncusu ile o maci da alabilirdin belki. bu kadar beceriksizlik olamaz istifa etmeli yönetim kahretsin yaYapacakları tek şey 3 Transfer
1 sağbek
1 Kanat
1 Ortasaha
Bunların çoktan hazır olması lazımdı.
Ama maalesef bizde gelenek haline geldi son güne kadar bekleriz.
D.Kiev maçını bekliyorlar UEFA daki durumumuza göre diyordum. Onda da puan kaybettik şimdi Ajax bekliyorlar ona göre transfer hareketi başlar.
iPhone cihazımdan]
[emoji6
]]
[emoji6
][emoji6
]
]Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kasım-ocak zahaGeçtiğimiz sezon Zaha ve Ziyech'in kriz dönemlerinde çözdüğü maç sayısı fazla küçümsendi.