Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerin arka bahcesi Hull City, Fenerden Henriqueyi kiralamis
Bunu biz yapsak yer yerinden oynardi ulkede..

Herif Brezilya'da bu sene nerdeyse 50 mac yapmis. Sakat falan degil oraya yolluyorlar. Bence cok ellestirelecek birsey degil. Oraya gitmese, baska yere rahat yollarlar. Becao veya Oosterwolde gibi sezonu kapatmis birini yollasalar, o zaman o durum elestirilebilir.

jk‘nin sezon başında başına geldiği bizi de bulacak gibi duruyor acı ama gerçek

Herif Brezilya'da bu sene nerdeyse 50 mac yapmis. Sakat falan degil oraya yolluyorlar. Bence cok ellestirelecek birsey degil. Oraya gitmese, baska yere rahat yollarlar. Becao veya Oosterwolde gibi sezonu kapatmis birini yollasalar, o zaman o durum elestirilebilir.
Dünyada milyon takım var

ne tesadüf ki taliplisi asbaşkanının takımı oluyor

bu ne yaw

Son düzenleme:
Öyle bir eleştiririm ki

midjellandla final modunda oynayabilirler - diğer sonuçlara çok bağlı.

bu akşam netleşecek ihtimaller.

bizim açımızdan 3 4 maça bağlı kalıyorsak zaten geçimiş olsun top 8 konusunda. yine şanslı olmayı bekleyeceğiz.

nasıl bir çekirgeyse hep sıçramasını bekler olduk - yetti, baydı...
Ajaxı yeneceğiz o halde son bir zıplama için

Fenerbahce yeni stoperlerine 70 milyon eurodan fazla para harcadı,inanılmaz kötü yonetiliyorlar gerçekten. Nelson rehabilite edip kazanmak en büyük transferimiz olur..Nelson,apo,sanchez 3 lusu kolay kolay gol yemez,bizde tüm bütçemizi orta saha ve ön kanat oyuncularına harcarız..
Nelsson üçlünün ortasında oynarsa hem rakibin yükselttiği topları toplar, hem de iki tarafında topu iyi kullanan arkadaşı olacağı için oyun kurmada sorumluluk almasına gerek kalmaz. Bu durumda defoları ortaya çıkmaz.

henrıque hull cıty'i için iyi transfer ama hull city sadece türkiye'den fenerbahçe'de süre bulamayan ve ücretiyle oyuncu alması bu transferleri masum yapmıyor.

Engin Baytar: "Antrenmanda orta keserken Fatih Terim 'sana orta kesmeyi mi öğretelim' dedi. Ben de arkamı dönüp 'hocam buyrun siz kesin' dedim. Sonra hocam kusura bakmayın boşluğuma geldi dedim. 'Sıkıntı yok senin boşluğunu doldurunuz' dedi. 3 hafta evde izledim maçları."

Sabahtan beri şuna gülüyorum

Orhan ulucayı izledim, hakkaten kanım çekildi. Bu adamı bile isyan ettirdiysek vay bizim halimize. Pozitif iyi niyetli kolay kolay kızmayan sadece teknik futbol konuşan adamı bile çileden çıkatmışız. Pozisyonları tek tek gösterdi, yahu hakkaten bitik takım tükenmiş yürüyecek halleri yok. Ama malesef alternatifleri yok yok yok. Gel gelelim bizim yönetimin umrunda değil. Yazık ki gerçekten çok yazık

Engin Baytar: "Antrenmanda orta keserken Fatih Terim 'sana orta kesmeyi mi öğretelim' dedi. Ben de arkamı dönüp 'hocam buyrun siz kesin' dedim. Sonra hocam kusura bakmayın boşluğuma geldi dedim. 'Sıkıntı yok senin boşluğunu doldurunuz' dedi. 3 hafta evde izledim maçları."

Sabahtan beri şuna gülüyorum
Okan Buruk şunu okusun dicem de şahsen bizzat yaşadı bunları.

hiçbir şey yapamıyorsanız bari konyaltı plajında antrenman yapan YARMOLENKO'yu getirin yiaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt