Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle artık kesin. BB'den çıkmayı açıklamak için bile başkanın dönmesini bekleyen adamlar o yokken hiç bir şey yapamazlar aman yanlış bir şey olmasın bana kalmasın diye. Şu olaya hala inanamıyorum yahu.

Burada 16:00'dan itibaren.

Başkan iyileşmesi gecikirse çıkamayız sorun yok. Asabımı bozmadıkları gün yok.

Hala gündeme almak .. bize maval okumayın ..tutup getirin

beygirzattan 5k horsepower gücünde duyumlar bekliyorum

Zaha‘yi çok özleyeceğiz

Çalımlayamadığı 2.lig sağbek oyuncu sonrası.

images-24.webp

Sonrada çift sözleşme bilmem ne dersin? Hiç bir gazetecide "siz rakibinizi bunla suçlarken hiç bir bedel açıklamıyorsunuz yine kendiniz imaj hakları vb.'nin hukuka uygun olduğunu Aziz Yıldırım ile programda söylediniz, #sevgilimittanımaz dediniz. Her şey size serbest başkalarına yasak mı?" diye soramaz.

100 yaşında adamsın hala şov peşinde hastaneden çıkayım da bankalar birliğinden çıktığımızı duyurayım

abicim biraz ağırlığı olur başkanlığın yaparsın siteden açıklama devam edersin
Bu kohne zihniyetli orumcek kafalar koca Galatasaray'i yonetiyor. Kucuk dunyalarina sigmayan adamlardan da korkup( bkz. Erden Timur) arkalarindan is cevirip uzaklastiriyorlar.

Üç gün romada kalıp zalewskiyi alamayan adamlardan transfer bekliyoruz.
Bu yönetimden hicbirsey olmaz .
Erdem timur farklı bir adamdı geçti o günler geride kaldı

Fenerbahce yeni stoperlerine 70 milyon eurodan fazla para harcadı,inanılmaz kötü yonetiliyorlar gerçekten. Nelson rehabilite edip kazanmak en büyük transferimiz olur..Nelson,apo,sanchez 3 lusu kolay kolay gol yemez,bizde tüm bütçemizi orta saha ve ön kanat oyuncularına harcarız..

bonuslarla beraber total paket 35 M (kolay bonularla beraber 32 -33 M olacak şekilde - POUND tabii) yarın teklif kabul edilebilir - doğru bir teklif , doğru bir lig çünkü.

ya da 30 net + satışan pay gibi ... EPL içinde transferle abzürt rakamlar çünkü - illa güzel pay düşer.

asla itirazım olmaz - üzülürüm ama ederini bulması açısından doğru derim.

devre ortasında Boey'i saldık beksiz oynadık... dünyanın sonu olmaz açıkçası.

Cthulhu haricinde elle tutulur bir hamle de yok sanırım. İsim bile çıkmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt