Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşin en kötü yanı yönetimde başkan dahil, tamam bir hata yapıldı ama şu kişi sorumlulugu alır ve yapılması gereken transferleri yapar bitirir denebilecek tek kişi yok başkan dahil. Şu an bu işin sonunda olabilecek en iyi durumda saçma sapan para harcamadan yönetimin gitmesini beklemek olacak.
Hiç yedeği olmayan, olanı da kullanmayı bilmeyen bir takımız. Geçen 2 yılda da ikinci yarılarda da puan kaybederek ve itekleyerek sampiyon olduk.
Fakat bu sene rakip daha güçlü ve bizde muslera, mertes bir yaş daha yaşlı.
Maalesef kimse geçen sene de öyle oldu, böyle oldu diye kendini avutmasın. Cok net 4 transfer olmazsa sampiyonlugu vermemiz sezon sonuna kalmaz nisan gibi 2.lik için mucadele ediyor oluruz.

YTL Osman transfer bitirmek için yola çıkmış.

Öyle artık kesin. BB'den çıkmayı açıklamak için bile başkanın dönmesini bekleyen adamlar o yokken hiç bir şey yapamazlar aman yanlış bir şey olmasın bana kalmasın diye. Şu olaya hala inanamıyorum yahu.

Burada 16:00'dan itibaren.

Yalan dolan uyduruyorlar hep

sleep.gif

Transfer falan her şey hallolur. Bitmek bilmeyen Kompleksleri ve transfer çalımı gibi mastürbasyon 'larla yaşamaya devam etsinler. Şu üne ve saygınlığa ulaşmak için gotlerini yirtiyorlar ama nafile .. Zavallılar...

İrwin 90 li yıllarda Kural gereği ben ve Gigs arasında tercih yapılıyordu. Gigs tüm iç saha maçlarında oynuyor. Galatasaray gibi zor deplasmanlarda bana kalıyordu diyor gülerek. Çok güzel bir video

Transfer dönemi transfer yapmadan kapanir, Dursun taburcu olur sonra BB den cikariz. Cikabilirsek tabi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt