Tabii önceden inanılmaz başarılarımız vardı, geldi batırdı her şeyi.
Okan gittikten sonra çok iyi bir yönetim ve adam gibi bir teknik direktör gelmezse bugünleri aramamamız imkansız. Hatta aynı yönetim aynı şekilde devam ederse darmadağın olduğumuz 8. 13. olduğumuz sezonlara geri döneceğiz. Bağıra çağıra geliyor o rezil olacağımız sezonlar ama işte bir türlü görmek istemiyorsunuz.
Adam gibi yönetimle adam gibi td gelmezse?peki o zaman kalsınlar böyle mantık mı olur
Daha kötüsü gelirseden ziyade daha iyisi gelirseden niye bakmıyoruz ki olaya
Ben rezil takımlara karşı rezil olmak istemiyorum artık,bütçemin 1 milyonda 10u takımlara ıkına ıkına maç kazanmak istemiyorum artık, maçları elim kalbimde izlemek istemiyorum artık, mülayimliğin tdlikle karıştırılmasını istemiyorum artık, disiplinsizlik istemiyorum artık,hiçbir şeyden ders alınmamasını istemiyorum artık,transferlerin çoğunun tutmamasından sıkıldım artık,milyonlarca euronun çöpe atılmasına yüreğim el vermiyo artık,don değiştirir gibi karar değiştirilip geleceğimizin karartılmasını istemiyorum artık,herkesin tripli olmasından sıkıldım artık
Zaha gelsin-hmm ok-zaha 3 sene 21milyona gelir-hmmm beğenmedim gitsin verin parasını
Ndombele,angelino,ziyech,batshuayi,yusuf,dubua,sergio,seferovic ve onlarcası 50 tane adamda aynı süreç yaşandı
Kimin parasıyla gerçek hayatta fm oynanıyor yaw siz iyi misiniz
Adam tüm yaz önce sağbek alacaz diyip jelerti 10 milyona aldırdı,beğenmedi ve oynatmadı,sorulan soruya yatırım amaçlı aldık diyip yerine kaanı oynatmaya devam ediyor ve 4 ay sonra yeni sağbek istiyor
Sence bu normal mi,anormal mi
Bana karşı çıkacağına gslisin ya yazsana evet ya bu adam doğru söylüyor siz napıyosunuz diye