Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kötü hava oluşturup ense karartmaya gerek yok ancak;

-muslera konusu ciddi bir hal aldı,
-takım savunması cacık,
-transfer dönemi ve kaos.

üstüste gelince pek hoş olmuyor.

Hemen düzeltmek cok da zor degil:

- Kutucu + stoper transferi bu hafta hallet (en azindan Kutucu bitsin)
- Muslera yedeklere
- Savunma üclüye dön

Konyaspor'u yenersek tamamdir. Yine pozitif bir sekilde devam.

Yönetici olacak adamlar habercileri kolayca kandırıyor işte. Diğer tarafa sormadan haber girip etkileşim almak istiyorlar. Yaşanmamış şeyleri yaşanmış gibi gösteren beceriksizleri suçlamak daha doğru.
farketmez - emojili manyaklığı ve zırt pırt tivit sallamaktansa

tek yönetici değil bir çok isimden teyit alsınlar ne bileyim - sonuçta kendi kredilerine işliyor söyledikleri.

Örneğin HY genelde ne deriz yönetimden aldığı bilgiyi söyler kendisi girmez toplara - ama çıktı özür diledi biraz çatal dille - beni de alet ettiler kendi içlerindeki işlere , özür dilerim diye. anında yazdı mesela.

iletişim RE - ZA - LET kulüpte.

Başkan hastaneden taburcu oldu haberini görmeden birinden red yiyecek teklif bile yapmayabilirler. Yönetimde kimse sorumluluk almıyor belli ki.
ben de bu şekilde düşünüyorum . "aman üstüme sorumluluk kalır - yanarsam ben yanarım " gibisinden cesaretli yönetici yok. vasıfsız alayı.

sağ bek
orta saha
forvet

elzem stopere para vermeyin nelssona özgüven yükleyiniz

Nelsson -> Diassi
Batshuayi -> Lorenzo Lucca
Kerem Demirbay -> Melo veya Gedson tipi orta saha
Ziyech -> Ahmed Kutucu
Metehan -> Emin Bayram
Jelert (k) -> Boey tipi sağ bek/kanat bek

3'lü oynayacaksak Avrupa listesine Diassi, Lucca, Emin Bayram ve Orta Sahayı ekleyelim yeterli.

Nelsson -> Diassi
Batshuayi -> Lorenzo Lucca
Kerem Demirbay -> Melo veya Gedson tipi orta saha
Ziyech -> Ahmed Kutucu
Metehan -> Emin Bayram
Jelert (k) -> Boey tipi sağ bek/kanat bek

3'lü oynayacaksak Avrupa listesine Diassi/Lucca, Emin Bayram ve Orta Sahayı ekleyelim yeterli.
Emin'i Westerlodan emanet mi alıcaz renkdaş

Guerrero yaş olmuş 31 şöyle 5-6 versek Bayern salmaz mı Doçlandlı dostlar he ne dersiniz sağ bek filan da oynar biz de reyiz Okan hoca sever hem böyle işleri win-win

ben de bu şekilde düşünüyorum . "aman üstüme sorumluluk kalır - yanarsam ben yanarım " gibisinden cesaretli yönetici yok. vasıfsız alayı.
Öyle artık kesin. BB'den çıkmayı açıklamak için bile başkanın dönmesini bekleyen adamlar o yokken hiç bir şey yapamazlar aman yanlış bir şey olmasın bana kalmasın diye. Şu olaya hala inanamıyorum yahu.

Burada 16:00'dan itibaren.

Tabii önceden inanılmaz başarılarımız vardı, geldi batırdı her şeyi.

Okan gittikten sonra çok iyi bir yönetim ve adam gibi bir teknik direktör gelmezse bugünleri aramamamız imkansız. Hatta aynı yönetim aynı şekilde devam ederse darmadağın olduğumuz 8. 13. olduğumuz sezonlara geri döneceğiz. Bağıra çağıra geliyor o rezil olacağımız sezonlar ama işte bir türlü görmek istemiyorsunuz.

Adam gibi yönetimle adam gibi td gelmezse?peki o zaman kalsınlar böyle mantık mı olur

Daha kötüsü gelirseden ziyade daha iyisi gelirseden niye bakmıyoruz ki olaya

Ben rezil takımlara karşı rezil olmak istemiyorum artık,bütçemin 1 milyonda 10u takımlara ıkına ıkına maç kazanmak istemiyorum artık, maçları elim kalbimde izlemek istemiyorum artık, mülayimliğin tdlikle karıştırılmasını istemiyorum artık, disiplinsizlik istemiyorum artık,hiçbir şeyden ders alınmamasını istemiyorum artık,transferlerin çoğunun tutmamasından sıkıldım artık,milyonlarca euronun çöpe atılmasına yüreğim el vermiyo artık,don değiştirir gibi karar değiştirilip geleceğimizin karartılmasını istemiyorum artık,herkesin tripli olmasından sıkıldım artık

Zaha gelsin-hmm ok-zaha 3 sene 21milyona gelir-hmmm beğenmedim gitsin verin parasını

Ndombele,angelino,ziyech,batshuayi,yusuf,dubua,sergio,seferovic ve onlarcası 50 tane adamda aynı süreç yaşandı

Kimin parasıyla gerçek hayatta fm oynanıyor yaw siz iyi misiniz

Adam tüm yaz önce sağbek alacaz diyip jelerti 10 milyona aldırdı,beğenmedi ve oynatmadı,sorulan soruya yatırım amaçlı aldık diyip yerine kaanı oynatmaya devam ediyor ve 4 ay sonra yeni sağbek istiyor

Sence bu normal mi,anormal mi

Bana karşı çıkacağına gslisin ya yazsana evet ya bu adam doğru söylüyor siz napıyosunuz diye

Kiralık opsiyonlu alabiliriz. Kardeş kulüp sayılır.
3'lüye dönersek Nelsson yerine alacağımız stoper işimizi görmez. 4. stoper Metehan veya Kaan oluyor bu denklemde. En az 1 stoper daha almak gerekiyor. Listeye yazabileceğimiz tek oyuncu Emin Bayram.
Emin'i geri almamıza gerek yok yav mutlaka birisini buluruz

Öyle artık kesin. BB'den çıkmayı açıklamak için bile başkanın dönmesini bekleyen adamlar o yokken hiç bir şey yapamazlar aman yanlış bir şey olmasın bana kalmasın diye. Şu olaya hala inanamıyorum yahu.

Burada 16:00'dan itibaren.

Bunun tercümesi şudur (çünkü BB den çıkmak için açıklamayı kimin yapacağı mühim değil - resmi yerlerden bu bildirilir - açıklaması kutlaması gövde gösterisi sonra yapılır.)

direk şöyle anlıyorum "kaç kere bu cümleyi başkan etti, sonunu o getirsin ...yanacaksa o yansın - biz karışmayız"

böyle yönetim mi olur allah aşkına ya

normal süreçte bitirebildikleri tek şey yok.

Böyle avantaj yakaladığımız bir sezon yönetimin beceriksizliği ve iş bilmezliği yüzünden boşa gitmez inşallah
Yazın yaşanan fiyaskolardan sonra Osimhen piyangosu ve Yunus’un rüyamızda görsek inanamayacağız performansı neticesinde takım bu kadar önde olmasa yönetimdekiler şu an böyle rahat ve vurdumduymaz olurlar mıydı acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt