Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yapacakları tek şey 3 Transfer

1 sağbek
1 Kanat
1 Ortasaha

Bunların çoktan hazır olması lazımdı.
Ama maalesef bizde gelenek haline geldi son güne kadar bekleriz.

D.Kiev maçını bekliyorlar UEFA daki durumumuza göre diyordum. Onda da puan kaybettik şimdi Ajax bekliyorlar ona göre transfer hareketi başlar.

iPhone cihazımdan ][emoji6]][emoji6][emoji6]]Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Biraz uyuyup geldim, biri baskani kaldirsin da o da sifreyi versin artik, hem transferler de yapilamiyor. Biraz tempo artik.

Bu sezon bir baska dikkatimi ceken olay da su. Muslera'nin yedigi gollere bakiyorum rakipin sutlarinda hep penalti noktasina dogru atliyor ve kapatmasi gereken koseden golu yiyor. Bizim forvetler de tam tersi hep kalecinin ustune vuruyor. Boyle sacma da bir durum soz konusu. Gecen sene basinda Mancini'li sezona benziyor demistim. Bir dolu gol kacirdigimiz, zirt pirt ofsayta dustugumuz sezon. Bu sezon bu daha belirginlesti.

Yönetim geçen sene şampiyonluğu bir tarafına takmadığını zaten kış transfer dönemi göstermişti.

Sol bek konusunda hızlı bir şekilde aksiyon almamaları, sağ bek konusunda takımın en iyi oyuncusu satıp yerine sakat adamı almaları.

Yapacakları tek şey 3 Transfer

1 sağbek
1 Kanat
1 Ortasaha

Bunların çoktan hazır olması lazımdı.
Ama maalesef bizde gelenek haline geldi son güne kadar bekleriz.

D.Kiev maçını bekliyorlar UEFA daki durumumuza göre diyordum. Onda da puan kaybettik şimdi Ajax bekliyorlar ona göre transfer hareketi başlar.

iPhone cihazımdan ][emoji6]][emoji6][emoji6]]Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Uygulamayı uninstall edelim renktaş

Ajaxı yeneceğiz o halde son bir zıplama için
valla ezici konya galibiyeri
fb-göztepe beraberliği gibi işlerin üzerine moraller yerine gelirse son bir şans kartı çekmiş olacak okan hoca.

Sara döndüğünde bu ihtimal konuşulabilir. hatta iyiyse konya maçında 2 haftalık eksikliğini gidermeli minimum bi 45 dk .

Neyse Konyaspor maçından sonra isyan dahada artar.

Biraz uyuyup geldim, biri baskani kaldirsin da o da sifreyi versin artik, hem transferler de yapilamiyor. Biraz tempo artik.

tüm yönetimsel işlerde eleştirim başkan üzerine ama altındaki kadro bir cacık olmadığı için tüm sorumlu kendisi oluyor...

adam allah korusun kötüsü olmadı , operasyon geçirdi - kulübün her organı, her şeyi durakladı resmen.

böyle düzen olmaz.

Herif Brezilya'da bu sene nerdeyse 50 mac yapmis. Sakat falan degil oraya yolluyorlar. Bence cok ellestirelecek birsey degil. Oraya gitmese, baska yere rahat yollarlar. Becao veya Oosterwolde gibi sezonu kapatmis birini yollasalar, o zaman o durum elestirilebilir.
2,5 milyon maaşı var madem bu kadar kolay bizde bats denen herifi gönderelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt