Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emoji naci küçük yakında bilmemkimin kulübü ile anlaşıldı oyuncu ajax maçının sonucunu bekliyor diye kolpa envanterinden sıkar bir şeyler

Hafta içi başlar tempo.
Gardiye yetki veriyormuş başkan 2 gündür olan gardi boklama yarışı bunun içinmiş.

Yaz dönemini yaşayamayanlar için hızlandırılmış versiyon yaptılar bize.
Bu BB'den çıkmak için başkanın hastaneden taburcu olmasını beklemeleri gerçek miymiş? Yoksa daha 900-1 milyar TL arası parası bulunmadığından burada da sıkmış mı Niyazi bey ve TRT Spor muhabiri?

Yapacakları tek şey 3 Transfer

1 sağbek
1 Kanat
1 Ortasaha

Bunların çoktan hazır olması lazımdı.
Ama maalesef bizde gelenek haline geldi son güne kadar bekleriz.

D.Kiev maçını bekliyorlar UEFA daki durumumuza göre diyordum. Onda da puan kaybettik şimdi Ajax bekliyorlar ona göre transfer hareketi başlar.

iPhone cihazımdan ][emoji6]][emoji6][emoji6]]Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu BB'den çıkmak için başkanın hastaneden taburcu olmasını beklemeleri gerçek miymiş? Yoksa daha 900-1 milyar TL arası parası bulunmadığından burada da sıkmış mı Niyazi bey ve TRT Spor muhabiri?
nasıl yani?
hani parayı toparlamıştık?
27 m euro daha mı gerekiyor şimdi?

Allah aşkına kaleci ve orta saha alin ben fitim

Yapacakları tek şey 3 Transfer

1 sağbek
1 Kanat
1 Ortasaha

Bunların çoktan hazır olması lazımdı.
Ama maalesef bizde gelenek haline geldi son güne kadar bekleriz.

D.Kiev maçını bekliyorlar UEFA daki durumumuza göre diyordum. Onda da puan kaybettik şimdi Ajax bekliyorlar ona göre transfer hareketi başlar.

iPhone cihazımdan ][emoji6]][emoji6][emoji6]]Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
avrupaya göre degerlendirmek yanlis bence transferler yapilmis olsaydi misal lig macinda yeni transfer oynardi avrupa macinda dinlenmis bir kanat oyuncusu ile o maci da alabilirdin belki. bu kadar beceriksizlik olamaz istifa etmeli yönetim kahretsin ya

Hemen simdi kulüp yönetiminden anlayan alman bir baskan!!

transfer lazım diyince kievi yenmek için transfer mi lazım deniyor. Citynin şampiyonluğa oynaması için transfer mi lazım diyen var mı? Siz bu işi guardioladan daha iyi mi biliyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt