Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 27.069
- 13.941
- 1.498
Bu arada Sami Yen Haber'in hakkını vermek lazım açık ara Tier 1 nasıl olunur vura vura gösterdi.
Bu eleman Ali yiğit olmasın yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu arada Sami Yen Haber'in hakkını vermek lazım açık ara Tier 1 nasıl olunur vura vura gösterdi.
@Suat KaraJackson Tchatchoua'yı izleyen oldu mu oyun kartında çok hızlı ve fizik gücü yüksek olarak gözüküyor.
Önerildiği yazılmıştı burada.
Erden timur centilmen bir kişilik ama delikanlı tarafı olan ve sinirlenince tersi pis biri. Floryada yaptığı ilk basın toplantısında bu yapı çocuklarına postayı koydu direk. Başkanlığa çok yakışacak bir adam öyle 2. adam falan olmaz yani artıkErden başkan Klüp başkanı olmaz. Naif biri. Fakat benim hayalim başkan Ergin Ataman, 2.Başkanda Erden Timur un olduğu bir yapı. Zaten o zaman ne fener kalır nede başka bişi.
Galatasaray geleneği 3 sene iyi sonrası en dip
Valla ben çok pis ikilemde kaldım bu sene için, bunu söylemek abes kaçar mı bilmiyorum ama şampiyon olmamamız hayrımıza olabilir. Bu sene şampiyon olsak yine yağlı suratını yerim editleri, büyük başkan falan olacak, sonra tekrar aynı döngüye girip rezil bir avrupa karnesi, kötü geçen plansız bir transfer dönemi geçirip bir çıkmaz çarkın içine hapsolucaz. Bir adam düşünün her geldiği dönem super lig şampiyonu oluyoruz ama hala kimse istemiyor çünkü adamın bu camia ile özdeşleşebilecek bir karakteri yok orada yama gibi duruyor işte, armanın büyüklüğü altında takılıyor kendi halinde.
Olmaz her türlü şampiyonluk şart.
Momentumu kaybedersek toparlayacak yönetim yok.
Gelecek sene de Fener'e gider kaos içinde.
Erden Timur'un başkanlığına giden yol da garanti olur diyemeyiz yönetici kadro yapısı ile en fazla Süheyl Batum vs gelir.
Bence bu sene ne olursa olsun olmalıyız.
Gelecek sene ya Dursun akıllı davranıp GSYİAD tayfa yerine Erden'i ikna etmeli ve seçime 1 yıl kala o yapılanmaya gidilmeli.
Ya da bunu yapamazsa da GSYİAD tayfa ile yine yolları yolda ayırıp, 2025 yılına eşit şartlarda bir seçim bırakmalı.
Yoksa seneye onu da yerler zaten. Hele 5. yıldız gelirse kesin yerler o doymuşluk ve iktidar hırsı ile.
İçerde Fenerbahçe’yi yenemezsek şampiyonluk hayal. Bu kadro yapısı ile kısa zaman da bizi geçerler. Ya sağlam 4 tane futbolcu alacaklar ya da şampiyon Fenerbahçe diye alkışlayacak bu yönetim.