Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben niye Galatasaray şu futbolcuyla ilgileniyor haberini görüyorum ve hakikaten bu oyuncularla ilgileniliyor? Niye bu iş gizli yapılmıyor? Derhal istifa edin.
Dönem bitiyor hala ilgileniyor diye haberler çıkıyor. Sanki flört etmek isteyip 50 tane kıza ayrı ayrı kur yapan ergen misali.

abi çok acayipsiniz yaw.

yaz döneminde, her nefes alış verişimizde bu başkan ve yöneticiler ile DERHAL yollar ayrılmalı diyordum bendeniz. postlar duruyor.

takım ilk yarı skorları alip fb'ye 8 puan fark atınca çabuk unuttunuz gs'ı yöneten kişileri.

aynı başkan, aynı yöneticiler duruyor. değişen bir şey yok.

yaz transfer dönemi neyse, bugün de durum aynı.

yanlız size "acayipsiniz" dediğim kısım, 6 puan +2 averaj önde olduğunuz ve rakibinizle iç saha oynama avantajı gibi büyük bir avantaja sahip olduğunuz halde, fbliler tura çıkmış kutlama yapıyor, siz ise karalar bağlamışsınız.

kendinize gelin aloooo!
Beni fener maci değil fixtür ve takimin hali korkutuyor

Ya super lig şampiyonluğu inanılmaz kredi açıyor bu adamlara hocam, her transfer dönemi aynı saçma sapan şeyler. Hayır şu kulübe yıllar sonra bir tane camia'ya hem duruşu ile hem bilgisi ile yakışır bir adam geldi erden timur onunda hemen ayağını kaydırdılar, okumuş adama tahammül edemeyen anadolu köylüsü gibi bunlar. Biz yıllardır bu kulubün içinde bulunduk neden bu adam kadar sevilmedik sorusunu kendilerine soracak kapasite de yok bunlarda

Yapacaklarını yapmaları için şampiyonluk şart değil.

Aksine şampiyon olamadıkça zaten bak biz değil onlar oldu da derler.

Harcayacaklarını daha da rahat harcarlar operasyonel olarak. Ve bence buna başkan da dahil.

GSYİAD kulüpten bir şekilde uzaklaştırılmalı.

Ben daha maddi bir destek verdiklerini de görmedim. Ama baksan sanki her transferde sponsorlukları var gibi hareket ediyorlar.

Erden
Özkaya

kaç defa destek oldu. Bunlar kasa kolaylığı bile sağladı mı emin değilim? Sanmıyorum da açıkçası.

Okan buruk'u zaman zaman eleştiriyoruz da yemin ediyorum o da olmasa bu yönetimle biz çoktan tepe taklak aşağı gitmiştik

Beyler o sene bu sene kabul edelim artık. Takımda toplanma emaresi aksine dağılma emareleri giderek üstüne koyuyor, güven veren bir yönetim yok, oyuncu grubu keza çok sallantılı, hoca da sürekli bu iki grubu koruma peşinde sadece öyle veya böyle adamlar da böyle bir lig için gereksiz bir rotasyon yarattı, Talisca çıkacak Symanzski girecek, Çağlar çıkıyor, Diego Carlos giriyor, Tadic çıkıyor, Maximen giriyor bla bla Anadolu takımlarının da hali ortada bu kadar derin rotasyon ve kadro farkı ile bu sallantımız bizi devirecek gibi onlar iyi olduğundan değil ama kötüyken bile yerine soktukları adamlar ligin üstünde, biz de Berkan giriyor kenardan gelip, maçı değiştirecek tek adamımız Bats o da şu an satılsa kimse üzülmez heralde.

Valla ben çok pis ikilemde kaldım bu sene için, bunu söylemek abes kaçar mı bilmiyorum ama şampiyon olmamamız hayrımıza olabilir. Bu sene şampiyon olsak yine yağlı suratını yerim editleri, büyük başkan falan olacak. sonra tekrar aynı döngüye girip rezil bir avrupa karnesi, kötü geçen plansız bir transfer dönemi geçirip bir çıkmaz çarkın içine hapsolucaz. Bir adam düşünün her geldiği dönem super lig şampiyonu oluyoruz ama hala kimse istemiyor çünkü adamın bu camia ile özdeşleşebilecek bir karakteri yok orada yama gibi duruyor işte, armanın büyüklüğü altında takılıyor kendi halinde.

Kesinlikle katılmıyorum şampiyonluk her şeyden önemli. Transfer olmayacaksa acilen avrupa ve kupadan elenmeliyiz. Bu kadro sadece tek kulvarda gidebilir. Şampiyon olursak seneye direk şampiyonlar ligindeyiz. Fb şampiyon olursa 11 sene sonra şampiyon, 17 sene sonra şampiyonlar ligine gitmiş olacak arkalarına alacakları rüzgarı düşün.

Beyler o sene bu sene kabul edelim artık. Takımda toplanma emaresi aksine dağılma emareleri giderek üstüne koyuyor, güven veren bir yönetim yok, oyuncu grubu keza çok sallantılı, hoca da sürekli bu iki grubu koruma peşinde sadece öyle veya böyle adamlar da böyle bir lig için gereksiz bir rotasyon yarattı, Talisca çıkacak Symanzski girecek, Çağlar çıkıyor, Diego Carlos giriyor, Tadic çıkıyor, Maximen giriyor bla bla Anadolu takımlarının da hali ortada bu kadar derin rotasyon ve kadro farkı ile bu sallantımız bizi devirecek gibi onlar iyi olduğundan değil ama kötüyken bile yerine soktukları adamlar ligin üstünde, biz de Berkan giriyor kenardan gelip, maçı değiştirecek tek adamımız Bats o da şu an satılsa kimse üzülmez heralde.
Fener lanetli camia kimi alırlarsa alsınlar iki yakaları bir araya gelmez

İş taraftara düşüyor yine. Bu yönetimi hizaya sokup sezon sonuna kadar idare etmeliyiz, okan hoca ve takımla birlikte her maça full konsantre olmalıyız.

Rashfordi Zahayla kiyaslayanlar vardı da abi hiç alakalari yok.. Rashford inanılmaz hızlı bir herif Zaha genelde fiziğini kullanarak Nwakaeme gibi çalım atardi.. yaşı da henüz 27 bir osimhen değil elbet ama ona yakın zorlukta bir iş
Rashford belki osimhen bile iyi oyuncu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt