- 26 Eylül 2012
- 121.994
- 72.502
- 5.068
O kadar emin değilim ben yav.Ben diyorum ki Okan hoca bunlar zaten istesem ikiyi zor alırlar orta saha vs dersem hiç biri gelmez.
Hoca biraz inat yapıyor, özellikle taraftardan böyle istekler gelince.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O kadar emin değilim ben yav.Ben diyorum ki Okan hoca bunlar zaten istesem ikiyi zor alırlar orta saha vs dersem hiç biri gelmez.
futbol çok büyük oranda psikoloji ve özgüven işi. taraftara da sirayet ediyor, anlıyorum seni. hatay-kiev maçları psikolojik olarak üyük yara bıraktı taraftarda.Beni fener maci değil fixtür ve takimin hali korkutuyor
Fatiye yalandan teklif yapalım, son güne kadar oyalayalım. Son rashford bize kalsınBarcelona Ansu Fati'yi bir takima gonderebilirse tekrar Rashford'i almak icin gorusme yapmak istermis ama Fati ayrilmak istemiyormus, o yuzden onlar icin Rashford transferi suan kapali.
sinek gibi etkisi var bence sözünün yönetimdeOkan Buruk da çok hatalı. Madem Doue listende ilk sıradaydı, ağırlığını koyup ne olursa olsun alın diyecektin.
Zahanın normal yaşından bir +5 İ vardır bence
O zaman basınla gönderme yapacaktı . Onu kovamayacaklarini bilmesi lazımdı.sinek gibi etkisi var bence sözünün yönetimde
Rashford belki osimhen bile iyi oyuncu