Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beni fener maci değil fixtür ve takimin hali korkutuyor
futbol çok büyük oranda psikoloji ve özgüven işi. taraftara da sirayet ediyor, anlıyorum seni. hatay-kiev maçları psikolojik olarak üyük yara bıraktı taraftarda.

şöyle düşün. aynı takım ligde tüm takımlarla birer kez oynadı. 18 maç. 16 galibiyet 2 beraberlik aldı. son dakika golüyle kazandığı da oldu, son dakika golü ile puan verdiği de. totalde tüm rakiplerle 1er kez oynadı ve 16g 2b. aldı mı? aldı. çoğu maçta da iyi oynadı lige göre. 18 maçta, rakibinden kötü oynadığı maç sayısı 1 ya da 2'dir belki. takım her daim süper diye değil yanlış anlamayın. ligin kalitesizliğinden.

en çok pozisyona giren takımız ligde. full savunma oynayan fb 20 gol yemiş, gol yemek ile ilgili eleştirilen biz ise 22 (bunların içinde, olmaması gereken penaltılar, muslera'nın bireysel hatası ile yenilen (48 m'den antep'ten yediği gol gibi) goller de var).

deplasman işine gelince,

ben derbiler ve futbol kültürü olan şehirler (göztepe, kocaeli, bursa ve benzeri vs) ile deplasmanda oynamak + avrupa maçının hemen kısa süre sonrasında deplasman oynamak dışında deplasman işine çok takılmıyorum. (antep deplasmanı o yüzden zor geçecek bence. arada avrupa maçı olmasaydı, rahat olacaktım).

tabiki iç saha her zaman daha avantajlıdır, itirazım yok. ama iyi oynarsan, tirbün etkisi olmayan bir anadolu takımı ile deplasmanda oynasan da ne olur değil mi? ligin kalitesi belli. takımların kalitesi belli.

takım oyununa gelince,

evet takım şu an tottenham'ı fb'yi sürklase eden halinden uzak, kabul ediyorum. belki transfer döneminin etkisi de olabilir. kariyeri önünde ne yapacağı belirsiz oyuncularımız var. teklif alan, kafası karışan oyuncularımız olmuş olabilir. dar kadro ile oynadık, yorgunluk var. illa ki etkiliyordur bunlar. toparlanılacaktır. puan farkı, bu gibi dönemler için lazım zaten.

kısacası ben hiç transfer yapılmasa bile, yine ligin en büyük favorisi olduğumuzu düşünüyorum. ki illaki bir kaç transfer olacaktır. rakibimin oyunu bana oldukça güven veriyor. tabiki bitmiş bir şey yok. olur olur, şampiyonluğu da verebiliriz. fakat çok büyük bir avantajımız var.

yapmamız gereken şey, en kısa sürede konsantre olup, moda girmek.

Bunlar yine buraya gelmeyecek adamlarla fırsat transferi diye uğraşıp vakit kaybediyorlar, transferin son günü de panik transferi olarak vasat adamın birine 5-6 katı maaş verip getirecekler.
Şu an aynen bu senaryo işliyor, inşallah bizi yanıltırlar.

Nerde bu transferlerr , manager önerilerine kaldılar anladıkta transfer dönemi bitince acilen hepsi gitmeli

Okan Buruk da çok hatalı. Madem Doue listende ilk sıradaydı, ağırlığını koyup ne olursa olsun alın diyecektin.

olaya iyi tarafından bakmaya çalışırsak;

hatipoğlu ve türevleri 'yandık bizi kovacaklar' korkusundan deli gibi iyi transfer yapmaya çalışacaktır

Rashford’un Türkiye’ye gelmesi düşük ihtimal
Ama mevcut transfer sorumlularının Rashford’u buraya getirme ihtimali sıfırın altında, yani adam gelmeye niyetlense bile bizimkileri görünce vazgeçer.

bu arada isotçuyla simitçinin kötü niyetli olduklarını düşünmüyorum ben, problem aşırı beceriksiz olmaları

bu daha da üzücü

Talisca büyük hata. Beşiktaş'ta bile koşmuyordu. Başarılı olduğu kadroda onu tolere eden topçular vardı. Şu an bu Fener'de yok. Bir de üstünden 8 sene geçmiş. 31 yaşında oynayacak ilk maçını.

şimdi bi uyuyun 10 gün sonra uyanın bakın nasıl bi cimbom bekliyor sizi

çok farklı noktalara geleceğiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt