Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yunus ve bay yerine oynayacak adam almazlarsa ben okan hocadan umudu keserim..Olmazsa olmaz transferimiz kanat..ben raheem sterling alacağız gibi hissediyorum.

Yine anlaşmışız jsjs

Bu arada okan ne kadar suçluysa yönetim 2 kat suçlu.
Şu yabancı hakkının çok kritik olduğu yerde sen muallakta 4-5 yabancının olması ve bunu çözememiş olman rezalet.

Net olarak bir sportif direktör eksikliğinin sebebleri.
Okanın idari ve teknik işleyişine karışmayacak ancak kullanmadığın oyuncuyu kovarım diyebilecek verim üzerine odaklanacak bir sd gerekiyor ki böyle ucube puan kayıpları yaşanmasın. Yaşanırsa da nokta atışı bileti keselim.

Şu dakika kime suç bulsan hepsi haklı oluyor.
Furbolcuları mı suçlayacağız, teknik ekibi mi, yönetimi mi, hepsini mi?

Bu şekilde olunca iş sarpa sarıyor maalesef.

Yönetimin görevi kulübün hakını savunmak, avrupa normlarını tartışacaksak lobi yapacaksın o yabancı sınırını kaldıracaksın.
Adamlar gidip korenin köyünden futbolcu getiriyor 3 sene alt yapıda oynatıyor istediği zaman diliminde sahaya atıyor. Sen gidiyorsun tecil ettirmen gerekiyor.
Bu en basiti.

Sonra kadronun geniş olmasını sağlaman hocanın değil senin görevin.
Hoca istemiyor, fazla rotasyon iyi değil ucubeliklerini bırakacaksın.
18 yaşında vasıfsız 2 kişiyi çıkıp adamdan sayıyorsun sonra ş.ligine gitmek istiyoruz diyorsun.

Utanmadan pasta falan kesebiliyorsun.

Kimsenin sorumluluklarının bedelini ödemediği bir ülkede bu olaylar da normal.

İnsanlar A.A. konusunda niye düşmanca bir saldırıya geçmiyor.
Yada E.T. niye bu kadar kredisi var ve seviliyor.
Hataları yok mu bu adamların peki?

Var ancak bu adamlar senin benim kadar kulübü düşündüğünü hissediyor. Parasını veriyor, acımıyor bile.
Yav sen daha başarın yok o ülke seni n bu ülke benim boş boş gezerken fotoğraf çektirip servis ediyorsun.

Çok rezil bir durum bak bunlar. Önce verdiğini görecek taraftar.

Lyon oyuncu satmak zorunda kanks.Fiyat arttırmak için yapıyolar.Ben de hoca olsam bu tarz açıklamlar yapıp kulübümün elini güçlendirirdim bu transferde..
Gerek yok artik John Textor un diger takimi

Botafogo libertadores den 70 milyon euro para kazandi bunun 50 sini lyon kasasina aktaracakmis.​

Kadro kuralım

Muslera :(
Davinson Kaan Danso
Buchanan Lemina Torreira BAY
----------- Sara
Correa Osimhen

goy goy bir kenara, kimi alırız bilmem ama

Nelsson ilk 11 verilip elde stoper ihtiyacını doldurmalı - para harcamadan hava topu sorununa çözüm olur - son adam olarak hataları var ama kötü değil.

BAY - West Ham teklifi doğru ise pazarlık zorlarım 28 M pound + sonraki satıştan %10 pay kabul ettirmeye çalışırım. OK se kendisi istiyorsada göderirim.Şaka değil çok ciddi rakam o bu arada...sonraki satıştan pay olayıda banko getirir ileride.

Yunus - BvB 15 M Eu veriyorsa onuda alsınlar.

Kutucu + kanat + ofnasif ortasaha + bek ile yolumuza devam edelim derim.

çok ciddi plan ve emek isteyen bir geçiş - bizde sanmıyorum ki oluyordur bu matematikler.

goy goy bir kenara, kimi alırız bilmem ama

Nelsson ilk 11 verilip elde stoper ihtiyacını doldurmalı - para harcamadan hava topu sorununa çözüm olur - son adam olarak hataları var ama kötü değil.

BAY - West Ham teklifi doğru ise pazarlık zorlarım 28 M pound + sonraki satıştan %10 pay kabul ettirmeye çalışırım. OK se kendisi istiyorsada göderirim.Şaka değil çok ciddi rakam o bu arada...sonraki satıştan pay olayıda banko getirir ileride.

Yunus - BvB 15 M Eu veriyorsa onuda alsınlar.

Kutucu + kanat + ofnasif ortasaha + bek ile yolumuza devam edelim derim.

çok ciddi plan ve emek isteyen bir geçiş - bizde sanmıyorum ki oluyordur bu matematikler.
devre arasında, dereyi geçerken bu kadar at değiştirilmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt