- 12 Haziran 2015
- 36.272
- 31.951
- 2.693
TD leri açıkladı ya, sezon sonuna kadar Lyon daGomis'in açıklamlarından anladığım Mikautadze transferi hayırlı olsun arkadaşlar..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
TD leri açıkladı ya, sezon sonuna kadar Lyon daGomis'in açıklamlarından anladığım Mikautadze transferi hayırlı olsun arkadaşlar..
Lyon oyuncu satmak zorunda kanks.Fiyat arttırmak için yapıyolar.Ben de hoca olsam bu tarz açıklamalar yapıp kulübümün elini güçlendirirdim bu transferde..TD leri açıkladı ya, sezon sonuna kadar Lyon da
Yav, adamlar 50 milyon euro istiyor.![]()
50+ diyorlar hatta yerine Yunus'u istiyorlar bizden Fransa basınına göre.
Kontratini uzatmiyorlar katar marsilya ilgileniyorMilan walkeri da aldı, Calabria ile ayrılmak zorundalar o zaman. Bize olur mu ne dersiniz
Bunachanan her şeye kanar. Uyanık olalım.Buchanan Terzi Gs muhabiri değil mi üstat yaw?
Sezon sonuna kadar kalıyormuş Lyon'da. Yıllık 5 veren olursa Fb falan oraya gidebilir belki.Gomis'in açıklamlarından anladığım Mikautadze transferi hayırlı olsun arkadaşlar..
Sezon sonuna kadar kalıyormuş Lyon'da. Yıllık 5 veren olursa Fb falan oraya gidebilir belki.
Lyon'un oyuncu satma zorunluluğu var.Bence Mikautadze'yi biz alacaz..Lyon oyuncu satmak zorunda kanks.Fiyat arttırmak için yapıyolar.Ben de hoca olsam bu tarz açıklamlar yapıp kulübümün elini güçlendirirdim bu transferde..
Gerek yok artik John Textor un diger takimiLyon oyuncu satmak zorunda kanks.Fiyat arttırmak için yapıyolar.Ben de hoca olsam bu tarz açıklamlar yapıp kulübümün elini güçlendirirdim bu transferde..
Uefa finalinde oynamasın mı kardeşimdevre arası sakat zenci sağ bek almaya yabancı bir futbol kulübü değiliz gerçi
Bunu istiyom
devre arasında, dereyi geçerken bu kadar at değiştirilmez.goy goy bir kenara, kimi alırız bilmem ama
Nelsson ilk 11 verilip elde stoper ihtiyacını doldurmalı - para harcamadan hava topu sorununa çözüm olur - son adam olarak hataları var ama kötü değil.
BAY - West Ham teklifi doğru ise pazarlık zorlarım 28 M pound + sonraki satıştan %10 pay kabul ettirmeye çalışırım. OK se kendisi istiyorsada göderirim.Şaka değil çok ciddi rakam o bu arada...sonraki satıştan pay olayıda banko getirir ileride.
Yunus - BvB 15 M Eu veriyorsa onuda alsınlar.
Kutucu + kanat + ofnasif ortasaha + bek ile yolumuza devam edelim derim.
çok ciddi plan ve emek isteyen bir geçiş - bizde sanmıyorum ki oluyordur bu matematikler.
Bunu istiyom