Can Guzelırmak
Kırmızı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 1.299
- 939
- 608
bir iki ciddi transfer haberi bizi tekrar kendimize getirir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha kötü sonuçların yaratacağı negatif etkiyi göz ardı etmemek gerekir ama40-45 milyon euro gelirden oluyorsun + yine fiziksel olarak yorucu maçlara çıkıyorsun + daha kaliteli transferler yapma olasılığını çöpe atıyorsun ve lig de tehlikeye giriyor. domino taşı gibi bir etki.
Sattılar ya orban + eplye genç bir kanatLyon'un oyuncu satma zorunluluğu var.Bence Mikautadze'yi biz alacaz..
Bijlowjob espirisi????Bije bak tek baçına almış maçı resmen.
Bir pozisyon mu.Bir pozisyonla seyapmayalim
Topun gelmesini bile beklemiyodu muhtemelen
Altipasin orasina yumusakca top iner mi

Tedbir amacliOsimhen neden hala maske takıyor? Sağlık mı yoksa ikon oldu diye mi?
Sorun sağlık değilse %100 çıkarmalı. O maskenin kafa vuruşlarına etki etmemesi mümkün değil.
Daha da satmaları gerek ama Leo'nun dediği gibi başkanın diğer kulübüyle de hallediebilirlermiş.Ama ben bu Mikautadze transferine daha inanıyom..Sattılar ya orban + eplye genç bir kanat
buna katılıyorum doğru ama her maç banko verim aldığın isim BAY orada (oyun anlamında - saklanmıyor , toptan kaçmıyor en azından)devre arasında, dereyi geçerken bu kadar at değiştirilmez.
Gerek yok artik John Textor un diger takimi
Botafogo libertadores den 70 milyon euro para kazandi bunun 50 sini lyon kasasina aktaracakmis.
![]()
L’OL va récupérer un très beau pactole grâce à John Textor
Alors que Botafogo a vécu une soirée de rêve en remportant la Copa Libertadores contre l’Atlético Mineiro, Eagle Football Group va remporter 70 m (...) - Footmercatowww.footmercato.net
Muazzam olur ama alamayız. Bizimkilerin aklına gelmez
buna katılıyorum doğru ama her maç banko verim aldığın isim BAY orada (oyun anlamında)
Yunus 3 maçtır kayıplarda
o değerler teklif edilirse bana göre olmaz iş deiğl ama arkasından ciddi çalışma lazım dediğim gibi. elin hazır olması lazım bu adamlara teklif gelir , gelirse ne yapılır gibisinden.
33M eu + sonraki satıştan paya denk geliyor BAY . O teklife gelirlerse cidden düşünülmeli derim yalan değil. Boey'i sattık (evet sıkıntı yaşadıktabii) ama ederini bulan oyuncu verilmeli bakış açısındayım.
bizim kadroda tek dokunmaman gereken adam Sara şu an.