Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pavlovic
Kutucu
Sağ Bek-Kiralık
Orta Saha-Kiralık

40-45 milyon euro gelirden oluyorsun + yine fiziksel olarak yorucu maçlara çıkıyorsun + daha kaliteli transferler yapma olasılığını çöpe atıyorsun ve lig de tehlikeye giriyor. domino taşı gibi bir etki.
Daha kötü sonuçların yaratacağı negatif etkiyi göz ardı etmemek gerekir ama

Bir pozisyonla seyapmayalim

Topun gelmesini bile beklemiyodu muhtemelen

Altipasin orasina yumusakca top iner mi
Bir pozisyon mu.
Adam arka direkte durduğu senaryolarda kafa çevresine gelen hiç bir topa müdahale etmiyor.

Dün erinç, kıyıcı ve kerem de bu konuya değindi.
Kolunu açtığı bir penaltı pozisyonu var, başakşehir maçında vurdurduğu bir kafa var ve son olarak kiev maçı.
Bir kere olsa haklısın denilir de 3 kesin daha fazlasını beynim hala işliyor :asd:

devre arasında, dereyi geçerken bu kadar at değiştirilmez.
buna katılıyorum doğru ama her maç banko verim aldığın isim BAY orada (oyun anlamında - saklanmıyor , toptan kaçmıyor en azından)

Yunus 3 maçtır kayıplarda

o değerler teklif edilirse bana göre olmaz iş deiğl ama arkasından ciddi çalışma lazım dediğim gibi. elin hazır olması lazım bu adamlara teklif gelir , gelirse ne yapılır gibisinden.

33M eu + sonraki satıştan paya denk geliyor BAY . O teklife gelirlerse cidden düşünülmeli derim yalan değil. Boey'i sattık (evet sıkıntı yaşadıktabii) ama ederini bulan oyuncu verilmeli bakış açısındayım.

bizim kadroda tek dokunmaman gereken adam Sara şu an.

Gerek yok artik John Textor un diger takimi

Botafogo libertadores den 70 milyon euro para kazandi bunun 50 sini lyon kasasina aktaracakmis.​

70 milyon Euro mu biz de katılalım libertadorese

Konyasporun golcüsü kramer de az buz adam değil yedekte batsuayi yerine ucuz maliyetli iyi olurdu

buna katılıyorum doğru ama her maç banko verim aldığın isim BAY orada (oyun anlamında)

Yunus 3 maçtır kayıplarda

o değerler teklif edilirse bana göre olmaz iş deiğl ama arkasından ciddi çalışma lazım dediğim gibi. elin hazır olması lazım bu adamlara teklif gelir , gelirse ne yapılır gibisinden.

33M eu + sonraki satıştan paya denk geliyor BAY . O teklife gelirlerse cidden düşünülmeli derim yalan değil. Boey'i sattık (evet sıkıntı yaşadıktabii) ama ederini bulan oyuncu verilmeli bakış açısındayım.

bizim kadroda tek dokunmaman gereken adam Sara şu an.

Yunus, takımda dar alan becerisi olan, adam eksiltebilen TEK oyuncumuz.

Ben bir kaç ay önce, Yunus'un çılgın atığı dönemde dahil, takımın yaratıcı tek oyuncusunun Yunus olmasının büyük bir risk barındırdığını düşünüyordum. Kendisi varken bile, kadroya böyle bir oyuncu daha eklenmesi gerektiğini düşünüyordum.

Burda yasaklı 1 spor sayfası vardı Beşiktaşlı 1 sayfa :D Lig'de ki en formda ve en iyi kadro kurarken hep sövdükleri Svensson'u sağ beke koymuş dünkü Maç'tan sonra yav :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt