Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.270
- 24.318
- 3.093
Bu senaryoda en mantıklı hamleyi biz yapmış oluruz keşke olsa
Maestro > fbjk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu senaryoda en mantıklı hamleyi biz yapmış oluruz keşke olsa
Kafa kafaya oynariz
Haberleştirme madem yani?Bu doğru bir olay değil bence de, onla ilgileniyor bununla ilgileniyor. Taraftar haliyle umutlanıyor da somut adım olmadıktan sonra böyle haberler bana komik geliyor. İlgilendik pahalı geldi vazgeçtik mesela ne oldu? Önemli olan somut adım atabileceğimiz transferler. Onda da zaten bitmeye yakın çıkması daha sağlıklı.

Jelert Ziyek Yusuf Demirkimi satmak istiyorsunuz imparatora
Hakim Ziyech mi 6 falan alıyor ? Eğer öyleyse bunu ıspatlamanı rica edeceğim.Mümkün değil gibi, hem klüp züğürt, hem lil istiyomuş ziyechi. 2 sene evvel el nasra gidiyodu ama onlarda para bol. bizden 6 fln alıo herif.
Hala bilgi alıyor bence. Şu an yönetime tepki olduğundan sürekli isim atması o tepkinin artması için yapıyor bence ha sen planlama yapmazsan bunu da hak edersin yönetim olarak bir de geçtiğimiz yaz yaşadığın bir süreç var oradan ders alman gerekirken aynı tas aynı hamam ise gelecek her tepki müstahak yönetime. Etkileşim işini seviyorlar sonuçtaSami yen de salliyor bence
Günlerdir bu kacinci isim yazdigi
Erden timur görevdeyken bilgi aliyordu evet transfer bittiginde aciklanmadan iki gün önce falan yaziyordu
Ama simdi salladigi belli cünkü asla isim vermiyordu sadece anlasma yapildiktan sonra veya transfer kesinlestikten sonra yaziyordu
Yillardir takip ediyoruz az cok anliyoruz kimin ne oldugunu
Gencleri kandiriyorlar iste böyle
maystro çöp
Hakim Ziyech mi 6 falan alıyor ? Eğer öyleyse bunu ıspatlamanı rica edeceğim.
Konuya dair açıklama ;
Profesyonel futbolcu Hakim Ziyech ve kulübü Chelsea Football Club Limited ile oyuncunun bedelsiz satın alma opsiyonlu bedelsiz geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır.
Futbolcuya ise 2023-2024 sezonundan için net 3.587.500 Euro sezonluk ücret ödenecek olup transferinin gerçekleşmesi durumunda 2024-2025 sezonu için net 2.850.000 EUR sezonluk ücret ödenecektir. Ayrıca yapılan anlaşma gereği şarta bağlı uzama opsiyonunun gerçekleşmesi halinde futbolcuya 2025-2026 sezonu için net 2.850.000 EUR sezonluk ücret ödenecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Link :
ne anlatıyon kardeşkardeşinin fotosu mu o