Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kafa kafaya oynarizMillet meselesine fazla takıldığımızı düşünüyorum. Bugün Fas milli takımıyla maç yapsak, elimize verirler herhalde.
O dediğin siteye göre biz Sallai'ye 4 milyon eurodan fazla maaş veriyomuşuzKerem Övet'te doğru verdiği bilgilerle bilinir zaten. Sallai'ye bizim verdiğimiz maaş zaten her türlü skandal ama Sallai 700-750 bin net cüret alıyor olması lazım takımında. Bizim vermemiz gereken de 1.3 maks 1.5 olmalıydı. Gittiler son gün diye 2.5 maaş verdiler.
Akanım senin gevşemen ve rahatlaman lazımDayanamiyom artik
O zaman iddayı koyalım
2. Olanın anasını si
Tırnağını kesmeyecekler kalpGalatasaray için ölürüm diyorsan begen
Valla heis Acun'un dümenetatif hamlelerine karşı ziyech hüllesi fena olmazdı.
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir kız için bileklerini kestin?Tırnağını kesmeyecekler kalp
Dün kestigim için kesemem basiyorum kalpeTırnağını kesmeyecekler kalp
Millet meselesine fazla takıldığımızı düşünüyorum. Bugün Fas milli takımıyla maç yapsak, elimize verirler herhalde.
Tırnağını kesmeyecekler kalp
Bir kız için bileklerini kestin?
Orta sahaya mevkisi için Maestro'yu alsak ben fitim. Hem 6 numarayı hem 8 numarayı yedekler. Bence 6 yı Toreira'dan hemen alır.
Maestro'yu küçümseyen varsa eğer Mastro'nun, aşk acısı çeken mevcut Toreira'dan fersah fersah önde olduğunu söyleyeyim. Kene gibi yapışır, faulsüz top alır ve topu da formda Toreira'dan bile daha etkili dağıtır. Bizim maçta da fener maçında da tek başına orta sahayı aldı bu adam.
Ara transferde bizim işbilmezler bundan iyisini bulamazlar. Yaş 21, bonservisi 3,5 - 4 milyon Euro'ya biter. Kulübü 5 istiyor, 3 verilmiş satmamışlar. PL den bile takip eden takımlar mevcut.