Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O zaman iddayı koyalım
2. Olanın

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kerem Övet'te doğru verdiği bilgilerle bilinir zaten. Sallai'ye bizim verdiğimiz maaş zaten her türlü skandal ama Sallai 700-750 bin net cüret alıyor olması lazım takımında. Bizim vermemiz gereken de 1.3 maks 1.5 olmalıydı. Gittiler son gün diye 2.5 maaş verdiler.
O dediğin siteye göre biz Sallai'ye 4 milyon eurodan fazla maaş veriyomuşuz :D 1 kere de yönetime bu kadar inanmayın.Dün Burak Elmas Konu'suna baktım onda da böyle yorumların var.Yine yanılabilirsin.Yönetimi ve teknik ekibi eleştirince daha az Galatasaraylı olunmuyo uav :D

Valla heis Acun'un dümenetatif hamlelerine karşı ziyech hüllesi fena olmazdı.

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mümkün değil gibi, hem klüp züğürt, hem lil istiyomuş ziyechi. 2 sene evvel el nasra gidiyodu ama onlarda para bol. bizden 6 fln alıo herif.

Orta sahaya mevkisi için Maestro'yu alsak ben fitim. Hem 6 numarayı hem 8 numarayı yedekler. Bence 6 yı Toreira'dan hemen alır.

Maestro'yu küçümseyen varsa eğer Mastro'nun, aşk acısı çeken mevcut Toreira'dan fersah fersah önde olduğunu söyleyeyim. Kene gibi yapışır, faulsüz top alır ve topu da formda Toreira'dan bile daha etkili dağıtır. Bizim maçta da fener maçında da tek başına orta sahayı aldı bu adam.

Ara transferde bizim işbilmezler bundan iyisini bulamazlar. Yaş 21, bonservisi 3,5 - 4 milyon Euro'ya biter. Kulübü 5 istiyor, 3 verilmiş satmamışlar. PL den bile takip eden takımlar mevcut.

Bu arkadaşa vereceğim paraya Aymen Kari'ye yatırım yaparım Fransa alt yaş kategorilerinde forma giymiş 20 yaşında daha mantıklı bir yatırım olur.

Sami Yen Haber biraz daha isim sıkarsa millet hıncını bundan çıkartacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt