Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sançez sağ stoperde poşet

Jakobs sol stoper olmaz,kendi demiş oynayamam diye

Sağbek petersi alıp sola koyacan madem solbek alaydın ya rtaş

Barış orda olmaz,zor durumlar harici

Toreira da kara delik malesef

Ben kurayım mı bi tane

totnım maçında davinsonu sağ stoperde beğendim.

apo yavaş kalıyor tepkilerine karşın kademe anlayışını beğendiğim jakobsu oraya koydum.

petersa biri sol kanat bekte daha iyiymiş dedi diye oraya koydum.

barışa ileride yer kalmadı.

torreiraya yapacak bişi yok.

yolla gelsin kadronu

Erinci severim iyi gezi vloglari çekiyor. Futbolda taban tabana zıt fikirdeyiz. Özellikle kazan dairesi döneminde tanselle birlikte o kadar FT romantizmi yaptılar ki ftye olan azıcık sempatimi de alıp götürdüler. İkisini de severim muhabbetleri goygoylari keyifli ama futbol haric

@Aziz Kaan

Keramettinden korkma savun görüşlerini r yapma sakın

Samet senin arada yorumlarına denk geliyorum. Aslında enerjini kendine kanalize etsen çok yeteneklisin fakat enerjin maalesef üçüncül tekil şahıslarla ilgili obsesyonlarınla heba oluyor. Bir abin olarak bu kısımlara çalışabilirsen harika bir geleceğin seni beklediğini düşünüyorum. Ha bu arada yaşını bilmememe rağmen bir abin olarak dedim, yorumların benim için yeterli bir referans teşkil ediyor.

Yine birine fatura çıkacak diyorum ben de. Haluk kendi özgür iradesiyle o twitleri attığını sanmıyorum. Sosyal medya tamamen manipülasyon amacı ile kullanılıyor. Her twitin arkasında bir teşvik var.

Ayrıca transfer işine Erden Timur bakıyordu, şimdi kim bakıyor belli değil. Böyle bir ortamda içerde kaosun çıkmama ihtimalini, empatine bırakıyorum.
Haluk kimin iradesiyle attı peki o tweetleri?

Doğruları söylemek ne zaman suç oldu ya, napsınlar Hatip Kavuk falan mı övsünler

ET giderken herkes halinden memnundu şimdi kimse ağlamasın, siz istediniz böyle liyakatsiz adamları

Bu yönetim bizi sürekli ifrat ve tefrit durumunda bırakıyor. Bazen diyorum tamam bu sefer adam akıllı iş yapacaklar, sonra yine kendilerine sövdürüyorlar.

Transfersizlikten çıldırdım...

Erinci severim iyi gezi vloglari çekiyor. Futbolda taban tabana zıt fikirdeyiz. Özellikle kazan dairesi döneminde tanselle birlikte o kadar FT romantizmi yaptılar ki ftye olan azıcık sempatimi de alıp götürdüler. İkisini de severim muhabbetleri goygoylari keyifli ama futbol haric
futbolda fazla iyimser tablolar çizmesi haricinde çok iyi bir galatasaraylı
daha zor geçer dediği bir maç görmedim. :asd:

Futboldan anlamıyorki, saha dışı yorumları iyi ama, mantıklı tespitler var

Övet desen hiç bir tespiti doğru olmayan garip bir tip

Kıyıcı iyi işte, en azından futboldan anlıyor, Pirinçle ikisinin BNBHB serisi fena değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt