Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 15.335
- 14.288
- 1.398
maestro iyi topçu sara'yı yedekler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sançez sağ stoperde poşet
Jakobs sol stoper olmaz,kendi demiş oynayamam diye
Sağbek petersi alıp sola koyacan madem solbek alaydın ya rtaş
Barış orda olmaz,zor durumlar harici
Toreira da kara delik malesef
Ben kurayım mı bi tane
geçen bir youtube yayınında (hangisiydi unuttum. vole olabilir) kapsamlı testler yapıldı, bir sıkıntı çıkmadı diye bir şey söylemişlerdi. detay bilmiyorum maalesef.Bu arada baskanin astaligi nedir tam olarak arkadaslar???
Torreirayı yedek bırakırmaestro iyi topçu sara'yı yedekler
o kadar da değil hocam savunma zaafiyeti yaratır o zamanTorreirayı yedek bırakır
Haluk kimin iradesiyle attı peki o tweetleri?Yine birine fatura çıkacak diyorum ben de. Haluk kendi özgür iradesiyle o twitleri attığını sanmıyorum. Sosyal medya tamamen manipülasyon amacı ile kullanılıyor. Her twitin arkasında bir teşvik var.
Ayrıca transfer işine Erden Timur bakıyordu, şimdi kim bakıyor belli değil. Böyle bir ortamda içerde kaosun çıkmama ihtimalini, empatine bırakıyorum.
futbolda fazla iyimser tablolar çizmesi haricinde çok iyi bir galatasaraylıErinci severim iyi gezi vloglari çekiyor. Futbolda taban tabana zıt fikirdeyiz. Özellikle kazan dairesi döneminde tanselle birlikte o kadar FT romantizmi yaptılar ki ftye olan azıcık sempatimi de alıp götürdüler. İkisini de severim muhabbetleri goygoylari keyifli ama futbol haric

?1 saat 10 dk
Futboldan anlamıyorki, saha dışı yorumları iyi ama, mantıklı tespitler varErinci severim iyi gezi vloglari çekiyor. Futbolda taban tabana zıt fikirdeyiz. Özellikle kazan dairesi döneminde tanselle birlikte o kadar FT romantizmi yaptılar ki ftye olan azıcık sempatimi de alıp götürdüler. İkisini de severim muhabbetleri goygoylari keyifli ama futbol haric
Karakullukcu özel yayin
Siyahi oyuncu, en az 30 yasindadirStoper için geçen isimler içinde içime en çok sinen isim Alexsandro Riberio keşke olma ihtimali olsa