- 22 Ağustos 2010
- 33.016
- 37.895
- 3.033
Bir ara seni mod yapıp yapmamayı sordular sence ne demişimdir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir ara seni mod yapıp yapmamayı sordular sence ne demişimdir
same hereofiste arka arkaya 4 tane toplantıya girdim sabahtan beri ve simdi ciktim hala transfer yok.
rezil yönetim yav
Onlarda da bir bozukluk var yav. Ya aşırı gevşek oluyorlar ya ciddi. Dengeyi kurmak çok önemli.O zaman kuzeyli değil güney amerikalı alacaksın
Puan kaybedelim diye bekliyordum şimdi gelirim üstüne puan kaybederiz uğursuz geldin der biri ve onu zkmek zorunda kalırım diye çekindim biraz.Ooooooo değerli ahbabım hoşgeldin. Bakıyorum da şifreni hatırlamışsın.
çok mevzu birikti. bir ton konu var. bayağı ara verdin bu sefer.Yapın dedim tabii ki üstüne ben gelmeden önden Murhan malını yolladım geldiği gibi takımın ırzına geçildi.
Murhan'ın dönüşü sonrası ekibimizin g.tü başı dağıtmasını konuşalım biraz daPuan kaybedelim diye bekliyordum şimdi gelirim üstüne puan kaybederiz uğursuz geldin der biri ve onu zkmek zorunda kalırım diye çekindim biraz.
murhan yuzunden puan kaybettik ve banını sen actın admınımPuan kaybedelim diye bekliyordum şimdi gelirim üstüne puan kaybederiz uğursuz geldin der biri ve onu zkmek zorunda kalırım diye çekindim biraz.
Ben açmadım Emrah'a açın dedim ya o ya Alper açmıştırmurhan yuzunden puan kaybettik ve banını sen actın admınım
hertürlü sana yazıyor