Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
daha fazlasını teklif alamazsın bence BUGÜN . belki 17.5 falan oda elleri mecbur kalırsa.

Kerem 12M na gitti sonuçta TR den - 20 M falan teklif sanmıyorum ki gelsin.
E tamam satmazsin o zaman zorumuz ne

Piyasa kafayi yemis, yunus takimin osimhen dahil en iyi topcusu ocak 23e kadar

üstteki, alttakine 7 atar muhtemelen.
images

diğer taraftan baktığımızda 8 yer miyiz peki ?

E tamam satmazsin o zaman zorumuz ne

Piyasa kafayi yemis, yunus takimin osimhen dahil en iyi topcusu ocak 23e kadar
satalım diye demedim yav - o seviyede ciddi teklif varsa düşünülebilir dedim.

BAY ama 28M pound + satıştan pay (kardan değil) seviyesinde teklif aldığı an ,EPL 'ye hayırlı olsun derim.

farazi konuşuyorum yani - olan biten durum değil.

çünkü öncesinde de söyledim - bu hamleler için EPİK background çalışması lazım sezon başından beri olası senaryo diye.

bizde olmamıştır öyle bir şey .

Oyuncudan ve bonservisinden bağımsız olarak tüm mevkilerde alacağımız adamlar bu derece hareketli ve savaşçı olmalı.

Abdül ve kaan niye ayağımızı sokuyoruz ki tavrında bulunuyor.
Demirbay denilen herif sahaya neden çıktığını sorguluyor.
Yunus bile bıraktı savaşmayı.

Ciddi anlamda savaşan adam eksiğimiz var. Özellikle defans bölgesinde oluşan bu durum direkt gol yememizin sebebi.

Bokluyoruz falan ama sallai ve berkan da savaşıyor.
Demirbay ciddi anlamda takımdan uzaklaştırılmalı
O zaman kuzeyli değil güney amerikalı alacaksın

yine sermaye kap geldi

Jacobs'un yetersiz olduğuna katılmıyorum. 3-4'lü sürekli değişirsek tabi oyuncu da hata yapar. Bizim ilk önce artık bir sisteme karar verip o diziliş üzerinden gitmemiz gerekiyor. Bu sistemde 3'lü olmalı. 4'lü oynamak için daha fazla transfer lazımken. 3'lü için stoper, 9.5, yedek orta saha ve Mertens'i yedeğe atacak 1 oyuncu ile bunu çok iyi bir hale getirebiliriz. Stoperi kiralık çözersin, yedek orta sahayı uygun bir genç scout hamlesi yap en kötü Kaan'ı oraya yedek yaparız. Mertens bölgesine mesela bonservissiz yada çok makul bonservise Assensio olur. 9.5 kalıyor bir tek geriye oraya en kötü Ahmed olur ama iyi bir yabancı bulabilirsek tamamlanır. 3-4 transferle çözeriz. 4'lü için sol stoper, sağ bek, kanat, orta saha, 10 no, yedek sol bek gibi 5-6 transfer lazım oluyor.
İyi de son maç 3lü oynadık.
Kaan-sanchez-abdül
diğer kanatlar barış ve jakobs olarak oynadık.
Herifler 3 tane orta açtılar 3ü de jakobsun olması gereken yerde olmamasından.
Bizim oynadığımız 3lü de sorunlu. Bek oyuncusunu sol iç gibi kullanıyoruz ihtiyaç halinde bek oynuyormuş gibi davranıyor.
Bizdeki kurgu hatalı.
Bunun düzelmesi için bir tane stoper, bir tane kanat bek lazım.

Kaan olduğu sürece biz oyunu sertleştiremeyiz ve arkaya çok adam sarkıtırız. Hayatının hiç bir döneminde böyle üst üste 2 sene oynamamıştır bu adam.

3lü oynayacaksak katkı vermesi gereken oyuncu sayısı artırılmalı. Ayrıca barış, yunus gibi oyuncuların da takıma uydurulma mevzusundan dolayı pek bir verim alamayacağımızı düşünüyorum. Kısa dönemler için verim alırız da uzun süreçte hem oyuncular çok yıpranır hemde oyuncu sayısından dolayı sorun yaşarız.

Birde hoca 3lüyü 5li görüyor ve ben 10 kişi defans yapmam bilincinde.

Bence sorunları doğru masaya yatırmamız lazım. Osimhen gibi bir oyuncuyu verimli kullanamayan onun parlayıcılığındna doğan boşluğu dolduramayan takımın sayı ve diziliş peşinde koşması bana saçma geliyor.

Osimheni al samsunspora koy şampiyon olur o derece de iddialıyım. Arkaya adam kaçıramıyoruz kaçacak adam 1 tane var barış o da kanat oynatken boğuşup osimhene pas atma peşinde. Üzgünüm ama takım kerem diye bağırıyor bildiğin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt