Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.720
- 59.110
- 3.383
343te yunus ahmed osimhen baya iyi 3lü olur gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
daha fazlasını teklif alamazsın bence BUGÜN . belki 17.5 falan oda elleri mecbur kalırsa.Ne 15i yaw şaka mı
Galatasaray'ın bir hafta içerisinde transfer açıklamasını bekliyorum. Haberci oldum şimdi.
İyi bu kazık girmeyecekMilan'da Emerson Royal, sakatlığı nedeniyle yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalacak. (Relevo)
E tamam satmazsin o zaman zorumuz nedaha fazlasını teklif alamazsın bence BUGÜN . belki 17.5 falan oda elleri mecbur kalırsa.
Kerem 12M na gitti sonuçta TR den - 20 M falan teklif sanmıyorum ki gelsin.
üstteki, alttakine 7 atar muhtemelen.
Ugalde'yi biliyor musun? Videolarda tam bir 9 no gibi gözüküyor. Jonas Wind için ise 9.5 no oynar ama Wolfsburg bırakır mı?
Buchanan Terzi Gs muhabiri değil mi üstat yaw?
satalım diye demedim yav - o seviyede ciddi teklif varsa düşünülebilir dedim.E tamam satmazsin o zaman zorumuz ne
Piyasa kafayi yemis, yunus takimin osimhen dahil en iyi topcusu ocak 23e kadar
Sağ taraftan bindiren bek, ikili mücadelesi falan da iyi. Ama zaten adam için 15 falan isteniyor ihtimali yok biz jelerte de ciddi para verdikİyi bildiğin bir oyuncu sanirim özelliklerinden bahseder misin ?
O zaman kuzeyli değil güney amerikalı alacaksınOyuncudan ve bonservisinden bağımsız olarak tüm mevkilerde alacağımız adamlar bu derece hareketli ve savaşçı olmalı.
Abdül ve kaan niye ayağımızı sokuyoruz ki tavrında bulunuyor.
Demirbay denilen herif sahaya neden çıktığını sorguluyor.
Yunus bile bıraktı savaşmayı.
Ciddi anlamda savaşan adam eksiğimiz var. Özellikle defans bölgesinde oluşan bu durum direkt gol yememizin sebebi.
Bokluyoruz falan ama sallai ve berkan da savaşıyor.
Demirbay ciddi anlamda takımdan uzaklaştırılmalı
yok 22 yeriz.![]()
diğer taraftan baktığımızda 8 yer miyiz peki ?
Ugalde'yi biliyor musun? Videolarda tam bir 9 no gibi gözüküyor. Jonas Wind için ise 9.5 no oynar ama Wolfsburg bırakır mı?
İyi de son maç 3lü oynadık.Jacobs'un yetersiz olduğuna katılmıyorum. 3-4'lü sürekli değişirsek tabi oyuncu da hata yapar. Bizim ilk önce artık bir sisteme karar verip o diziliş üzerinden gitmemiz gerekiyor. Bu sistemde 3'lü olmalı. 4'lü oynamak için daha fazla transfer lazımken. 3'lü için stoper, 9.5, yedek orta saha ve Mertens'i yedeğe atacak 1 oyuncu ile bunu çok iyi bir hale getirebiliriz. Stoperi kiralık çözersin, yedek orta sahayı uygun bir genç scout hamlesi yap en kötü Kaan'ı oraya yedek yaparız. Mertens bölgesine mesela bonservissiz yada çok makul bonservise Assensio olur. 9.5 kalıyor bir tek geriye oraya en kötü Ahmed olur ama iyi bir yabancı bulabilirsek tamamlanır. 3-4 transferle çözeriz. 4'lü için sol stoper, sağ bek, kanat, orta saha, 10 no, yedek sol bek gibi 5-6 transfer lazım oluyor.