Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Icardi'nin babası @Umut Şimşek in avatara benzior

14556.jpg

her transfer döneminde zorla transfer yaptırılıyor adamlara.. tüm kamuoyu transfere ihtiyaç duyulduğunda hem fikirken bu komiteler tüm zamanlarında ne iş yapar.. bekleyelim zaten nasıl olsa birilerini öneririler basarız parayı alırız mı diyorlar.. fırsat transferi 1 olur 2 olur bütün transferleri fırsat transferi görmek ne demek..

Yok mu gelen giden duyum muyum?

Forum adminleri Masonun tam adresini verirse kontrole gitmek isterim. Can güvenliği tehlikede olabilir gibi geldi bana.

Adam sürekli pres yapıyordu unuttun mu ? Bats gibi gevşek gevşek yürümedi hiç. Icardi ağır sakatken bile hiç oynatmadı ite kaka aldık maçları o dönem.
Dün gibi hatırlıyorum, Bakambu ile 10 kişi oynuyorduk. Sahi 1 gol mu atmıştı ligde? Haa bir de ŞL de atmıştı sanırım.. adamın mecali yoktu topa vursun, hatırlamasak inanacam da

Dün gibi hatırlıyorum, Bakambu ile 10 kişi oynuyorduk. Sahi 1 gol mu atmıştı ligde? Haa bir de ŞL de atmıştı sanırım.. adamın mecali yoktu topa vursun, hatırlamasak inanacam da

Yanlış hatırlıyorsun Vinicius olmasın senin hatırladığın ? Bakambu oyuna girer girmez köpek gibi pres yapıyordu. Hatta bazen dozunu abartıp faul yapıyordu. Icardi ölü haldeyken bile Okan oyundan almıyordu Bakambu hiç şans bulamadı.

gs kulubune üye olma gibi durumum var arkadaşlar artık tamamen suat ateşdağlı gibi davranacağım

ne öyle ergenler gibi yangın yangın

bu kulup 500 yıllık mektebi sultani aklıyla yönetiliyor
boş boş yangın yapıp duruyoruz

Galatasaray sandığınızdan çok daha büyük!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt