- 10 Mart 2013
- 121.612
- 158.392
- 5.068
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O pozisyona gs lisesi mezunu bir torpilli bulamadılar herhaldeKoskoca Galatasaray bir sportif direktör pozisyonu çıkaramıyor yazıklar olsun
Romulo ve tahayla ilgileniyoruz bencemikaya 20-25 bayılacağınıza gidin romulo, dennis, maestro, buchanan alın gelin..
Sporting fanı Kerem övet çöp diyordu bunaBu herif 2 sene önce çok iyiydi hatta sporting maçı izlemisligim vardır sırf bunun için ama mevcut hali kötü diye biliyorum.. Tarz ve fizik olarak fenerdeki valbuenaya benziyor
Çok savrukBu herif 2 sene önce çok iyiydi hatta sporting maçı izlemisligim vardır sırf bunun için ama mevcut hali kötü diye biliyorum.. Tarz ve fizik olarak fenerdeki valbuenaya benziyor
Dün gibi hatırlıyorum, Bakambu ile 10 kişi oynuyorduk. Sahi 1 gol mu atmıştı ligde? Haa bir de ŞL de atmıştı sanırım.. adamın mecali yoktu topa vursun, hatırlamasak inanacam daAdam sürekli pres yapıyordu unuttun mu ? Bats gibi gevşek gevşek yürümedi hiç. Icardi ağır sakatken bile hiç oynatmadı ite kaka aldık maçları o dönem.
Dün gibi hatırlıyorum, Bakambu ile 10 kişi oynuyorduk. Sahi 1 gol mu atmıştı ligde? Haa bir de ŞL de atmıştı sanırım.. adamın mecali yoktu topa vursun, hatırlamasak inanacam da