- 29 Ocak 2023
- 15.917
- 8.956
- 1.203
Abi geçiş savunabiliyor mu çizgiye iniyor mu kenar oyuncusuna desteğe gidip arkaya koşu atıyor mu o önemli bizim için.Yunus tek başına sağda mücadele ediyor sürekli hiç bindirme yapan yok yani
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lindroth sakat değil hastalandı adam. Kemik büyümesi çıktı bize gelince.Elmander kraldı
30 sene önce Roger Ljung şampiyonluk maçımızda gol atmıştı başka bişeye yaramadı
Linderoth zaten öyle sağlam böyle sağlam dediler bi sakatlıkta cortladı
Başka isveclimiz oldu mu hatırlayamadım
Doğru, bizden başka kimse 9-10m verecek kadar saf olmayabilir.Hampus bizim gibi bir talip varken Lens gibi bir kulübe gitmez. Bu iş bitti bile
Bizim kanadı paspas eden taha ali karşısında iyi durmuş videoda.
malesef .
baslikta son yazdigim mesaj da bu isim de vardi . uzerine simdi yeniden haberi cikmasi ilginc bir tesaduf oldu.
son mesajda da dedigim gibi , lecce & verona dan birine gidecegi bekleniyordu. verona iskoc takimindan bugun birini alinca, anlasilan bu hampus konusunda biz ve lecce bas basa kaldik .
@Samet Nalbant , @Onur Adıbelli , @Aras Şimşek ,
@Hayri Cund ( bu hafta bu baslikta yazdigin -kim bu hampus- mesajin guncelligini koruyor ).
Skriniar olmayınca 4lüye karar kıldı hoca sürekli karar değişiyorBiz sağ beki napacağız? Üçlü devam edilecek denmiyor mu ben mi kaçırdım acaba? Üçlü için sağ kanat beki oynucak için bize daha ofansif birileri lazım sanki Peters daha ileri oynayan biri gibi ama Hampus pek öyle biri değil gibi
Iyi topcuysa bir seyi degistirmez çikıp oynar yav alışma 1 maçtır 2 maçtir 10 maçlık alısma mi olur jelert alisamadigindan degil kotu oldugundan oynamiyorhammarby'den 20 yaşında topçu gelip şampiyonluğa oynayan takımda 50 bin taraftarın önüne çıkacak, jelert hiç olmazsa cl görmüş diyorduk, sudan çıkmış balığa döndü.
ki bu taraftar bir kaç gün önce efsanesini ıslıkladı. nokta atışı diyoruz çıkan isimlere bak. sonra iyi rakiplere karşı yine kaan oynat, hampus daha alışacak falan de.