Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi geçiş savunabiliyor mu çizgiye iniyor mu kenar oyuncusuna desteğe gidip arkaya koşu atıyor mu o önemli bizim için.Yunus tek başına sağda mücadele ediyor sürekli hiç bindirme yapan yok yani

Elmander kraldı
30 sene önce Roger Ljung şampiyonluk maçımızda gol atmıştı başka bişeye yaramadı
Linderoth zaten öyle sağlam böyle sağlam dediler bi sakatlıkta cortladı
Başka isveclimiz oldu mu hatırlayamadım
Lindroth sakat değil hastalandı adam. Kemik büyümesi çıktı bize gelince.

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bir kere de hampus ile başlayıp wan bissaka ile bitirsek yav...

puke.gif

hammarby'den 20 yaşında topçu gelip şampiyonluğa oynayan takımda 50 bin taraftarın önüne çıkacak, jelert hiç olmazsa cl görmüş diyorduk, sudan çıkmış balığa döndü.

ki bu taraftar bir kaç gün önce efsanesini ıslıkladı. nokta atışı diyoruz çıkan isimlere bak. sonra iyi rakiplere karşı yine kaan oynat, hampus daha alışacak falan de.

Biz sağ beki napacağız? Üçlü devam edilecek denmiyor mu ben mi kaçırdım acaba? Üçlü için sağ kanat beki oynucak için bize daha ofansif birileri lazım sanki Peters daha ileri oynayan biri gibi ama Hampus pek öyle biri değil gibi

:) malesef .

baslikta son yazdigim mesaj da bu isim de vardi . uzerine simdi yeniden haberi cikmasi ilginc bir tesaduf oldu.
son mesajda da dedigim gibi , lecce & verona dan birine gidecegi bekleniyordu. verona iskoc takimindan bugun birini alinca, anlasilan bu hampus konusunda biz ve lecce bas basa kaldik .

@Samet Nalbant , @Onur Adıbelli , @Aras Şimşek ,
@Hayri Cund ( bu hafta bu baslikta yazdigin -kim bu hampus- mesajin guncelligini koruyor ) :hat: .

Geçen iki topçu söylemiştin ben de sana haber mi çıktı demiştim ya

O iki topçudan birisi bu skoglund muydu mesajı bulamadım

Biz sağ beki napacağız? Üçlü devam edilecek denmiyor mu ben mi kaçırdım acaba? Üçlü için sağ kanat beki oynucak için bize daha ofansif birileri lazım sanki Peters daha ileri oynayan biri gibi ama Hampus pek öyle biri değil gibi
Skriniar olmayınca 4lüye karar kıldı hoca sürekli karar değişiyor

hammarby'den 20 yaşında topçu gelip şampiyonluğa oynayan takımda 50 bin taraftarın önüne çıkacak, jelert hiç olmazsa cl görmüş diyorduk, sudan çıkmış balığa döndü.

ki bu taraftar bir kaç gün önce efsanesini ıslıkladı. nokta atışı diyoruz çıkan isimlere bak. sonra iyi rakiplere karşı yine kaan oynat, hampus daha alışacak falan de.
Iyi topcuysa bir seyi degistirmez çikıp oynar yav alışma 1 maçtır 2 maçtir 10 maçlık alısma mi olur jelert alisamadigindan degil kotu oldugundan oynamiyor

CL de City ve Bayern'e karşı belirli bir seviyede oynayan adamın Hataya Konyaya karşı oynayamama ihtimali yok bence, Jelert oynasa sağ bekte en azından Kaan kadar hayli hayli oynardı.

Emin bayram neden geri dönsün hic mantikli degil

Yedek kalmak istemedigi icin ayrildi

Westerlo da her mac oynuyor takimin en önemli oyuncularindan biri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt