Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.110
- 22.848
- 1.433
Asla bu herifleri yan yana görmedimOlası bir derbi mağlubiyetinde Mert Hakan ile sarılıp hasret giderdiğini düşünsenize.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Asla bu herifleri yan yana görmedimOlası bir derbi mağlubiyetinde Mert Hakan ile sarılıp hasret giderdiğini düşünsenize.
Yok Sergenim bilirim sen de erenlerdensinNe sert yapacağım dalga mi geçiyorsun benle Bektaşi abi
A evet erden timur da bizden ama şimdi mezhep seyetmeyelimYok Sergenim bilirim sen de erenlerdensin
GS'de iyi yerli kaleci görmedim. Zamanında Ufuk Ceylan'da potansiyelli idi. Okan Koçuk yine öyle bizdeki performansları belli. Kalede ve santrafordan tasarruf olmaz.GS kalesinde yerli birini görünce dehşete kapılıyorum. Üstüne bir de Fbli yerli
Öyle işlere girilmez Fifa bu mantıksız işlere ceza verebilir. İşin basiti var Metehan+ Jankat+ 2 milyon verirsin öyle alırsın Berke'yi. Ben yabancı kaleciden yanayın her zaman. Kaleci riske edilecek yer değil bu gün Muslera bu kadar kötü olmasa hem Uefa'da ilk 8 hem de ligde puan çift haneli olmuştu. Evet savunmada problemimiz var ama iyi bir kaleci ile o problemleri çok aza inerdi.5m Euro'ya kiralarsın, 500bin Euro'ya zorunlu satın alma maddesi ekletirsin. Olur biter..
5 kuruş vermedik çaktırmaHala yedek peşinde koşuyoruz inanılır gibi değil. Kutucuya 6 milyon verip elimizi de zayıflattık.