Özkan Erol
Parçalı Üye
- 8 Ağustos 2024
- 3.236
- 2.319
- 473
Di marzio: lyon mika için romadan 30 mil talep etti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu geçen gece bi arkadaşla konuştuk.2 ağır stoper ve önüne ağır amrabat ilerde ağır talisca ve yanında oyun içi katkısı 0 en nesryi süper planlamafenerbahçe neden hızlı adamlar almıyor hala ağır adamlar alıyor? fena patlayacaklar bir gün
Transferin alt yapısını kuracak kadar derin düşündüğünü sanmıyorum bizim yönetimin. Açıkcası Berke'yi alacaklarını da sanmıyorum. Ben yabancı kaleciden yanayım zaten.Berke bu açıklamayı yapıyorsa transferin alt yapısını kuruyorlar demek ne diyeceğimi bilemedim.
Ödesin o zaman. Biz de Osimhen için 65m Euro verebiliriz ama vermiyoruz.Di marzio: roma mika için 30 mil ödeyebilir
roma bizden zengin oldugunu sanıyorsa yanılırÖdesin o zaman. Biz de Osimhen için 65m Euro verebiliriz ama vermiyoruz.
Yanlış çevirmişm renktaş 30 mil talep ediyorlarmış. Per görünceÖdesin o zaman. Biz de Osimhen için 65m Euro verebiliriz ama vermiyoruz.
Benim ppdekini herkes unutur. Üzüldüm vallaBir iki kuzeyli olmadı diye takintili olmamalı.ona bakarsak elmander,linnes de var.linnes kadar katkı veren bek gelmedi.herif derbi cozyodu
Linderoth geldi aklıma bir an. Dünyanın en sağlam vazosu.Bir iki kuzeyli olmadı diye takintili olmamalı.ona bakarsak elmander,linnes de var.linnes kadar katkı veren bek gelmedi.herif derbi cozyodu
Bu roma ile neden her transferde kesişiyoruzDi marzio: lyon mika için romadan 30 mil talep etti.
Takıntılı olmak iyidirBir iki kuzeyli olmadı diye takintili olmamalı.ona bakarsak elmander,linnes de var.linnes kadar katkı veren bek gelmedi.herif derbi cozyodu
Jacobs sezon başında yerden çok etkili ortalar kesiyordu,hücumu iyi bence.takim kötü şu anbizim bekler iyi orta açamıyor sorunlardan biride bu
Jacobs sezon başında yerden çok etkili ortalar kesiyordu,hücumu iyi bence.takim kötü şu an
değil benceTakıntılı olmak iyidir
Galiba aynı menajerler herkese zarf atıyor. Başka bir açıklaması olamaz. 2002 den gelen düşmanlık değildir hellamBu roma ile neden her transferde kesişiyoruz
Sakatliktan sonra iyi dönemedi.Jacobs sezon başında yerden çok etkili ortalar kesiyordu,hücumu iyi bence.takim kötü şu an