Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alalım bunu elemanın fizik sağlam bu 90 dakka maçta koşar maçtan sonra jelertide protein bar niyetine yer

Okoli genç okoli la.italya milli takimina cagrilyomus.23 yasinda

Yunus konya macinin 2.yarisi çok iyiydi maşallah ama hiç dinlenmiyor

Peters 6 milyona biter sanırım.3.5 pesin veririz.nelson 12 milyona satılırsa üzerine para koyar dansoyu zorunlu opsiyonla aliriz belki

Sağ bek: Peters yada Skoglund(İsveçli çocuk)
Stoper: Okoli
Hücum bölgesi: şapkandan hangi fırsat çıkarsa

Nasıl memnun eder mi?

Bu sezon Diego Carlos ile benzer süreler almış. Defansif istatistikleri Diego Carlos'un ciddi önünde tabi burada iki takımın taktiği de etkili olabilir. Lakin Atalanta'daki Okoli ise en büyük fark Okoli daha atletik ve Okan hocanın sisteminde önde basacak stoper tarz olarak. Ama oyun kurma, uzun top falan beklememek lazım kendisinden bir de Atalanta'da 3'lü stoperde oynarken Leicester'da 4'lü de oynadı.

Sağ bek: Peters yada Skoglund(İsveçli çocuk)
Stoper: Okoli
Hücum bölgesi: şapkandan hangi fırsat çıkarsa

Nasıl memnun eder mi?
Yalniz peters ile skoglund profilieri tamamen farkli. Skoglund tam 4lünün beki, peters daha acik oynayan profil 3lünün kanat beki.

Yalniz peters ile skoglund profilieri tamamen farkli. Skoglung tam 4lünün beki, peters daha acik oynayan profil 3lünün kanat beki.
İsteğe göre değil haberler göre yazdım. Haberlere göre Peters'ı bitirmeye çalışıyormuşuz bitmezse de bu Skoglund bitebilir gibi bir izlenim aldım oyuncunun açıklamalarından. Stoper içinde Okoli ismi geçmiyor kiralık+ satın alma ki mevcutta mantıklı ve oluru olan seçeneklerden biri Disasi falan Chelsea kiralık limiti doldurduğu için oluru yok. Hücum tarafında o hücumun her yerinde oynayacak oyuncu için isim yok şu an.

İsteğe göre değil haberler göre yazdım. Haberlere göre Peters'ı bitirmeye çalışıyormuşuz bitmezse de bu Skoglund bitebilir gibi bir izlenim aldım oyuncunun açıklamalarından. Stoper içinde Okoli ismi geçmiyor kiralık+ satın alma ki mevcutta mantıklı ve oluru olan seçeneklerden biri Disasi falan Chelsea kiralık limiti doldurduğu için oluru yok. Hücum tarafında o hücumun her yerinde oynayacak oyuncu için isim yok şu an.
Disasi gitti galiba. Öyle bi haber vardi bugün.

Disasi gitti galiba. Öyle bi haber vardi bugün.
Aston Villa haberleri vardı. Lig içi kiralıklar için kiralık limiti var mı bilmiyorum? Yada bonservisi için alacaklar. Fazla alternatif olmadığı için Caleb Okoli mantıklı isimlerden oluyor ismi de çıkmışken.

abuk sabuk oyunculara yine paraları dökecekler gibi.. as sağ bekin yok yine toy birini yelert tarifesi yapacaklar. dybala falan başlayıp.......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt