- 2 Temmuz 2011
- 138.061
- 58.907
- 5.488
Tesekkurler abi,beni herkes seviyor ama ben sevilmekten hoşlanmıyorumAaaaa Sergen gelmiş. Hoşgeldin len keçi. Özletme kendini bu kadar bir daha. Başkalarını bilmem de ben seni severim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tesekkurler abi,beni herkes seviyor ama ben sevilmekten hoşlanmıyorumAaaaa Sergen gelmiş. Hoşgeldin len keçi. Özletme kendini bu kadar bir daha. Başkalarını bilmem de ben seni severim.
yok mu hiç kankaHaber yokken ne haberi atalim rtaş
0,0 kolpa dahi yokyok mu hiç kanka
Mac başına 25-30 sprint atiyo herhalde top takıma geçtiği anda koşmaya başlıyor da teknik ve defans zayıf gibiAlim su Tsatchua'yi işte herif 90 dakika gidiyor daha az önce yine uçuyordu maçta.
Merhaba abidinBen bu yönetimden transfer filan beklemiyorum yaz transfer zamaninda görduk nasil hic birsey beceremediklerini
Merhaba abidin
Sağ bek: Peters yada Skoglund(İsveçli çocuk)
Stoper: Okoli
Hücum bölgesi: şapkandan hangi fırsat çıkarsa
Nasıl memnun eder mi?
Atalanta'da oynuyordu gecen sezon. Luyindama tarzı bir stoperdi tabi sakatlanmadan önceki hali gibi. Bu sezon başı Leicester'a gitti 15 milyona. Herhalde orada oynamıyor. Ayakları iyi değildi diye aklımda kalmış benim.okoli kim
Yalniz peters ile skoglund profilieri tamamen farkli. Skoglund tam 4lünün beki, peters daha acik oynayan profil 3lünün kanat beki.Sağ bek: Peters yada Skoglund(İsveçli çocuk)
Stoper: Okoli
Hücum bölgesi: şapkandan hangi fırsat çıkarsa
Nasıl memnun eder mi?
İsteğe göre değil haberler göre yazdım. Haberlere göre Peters'ı bitirmeye çalışıyormuşuz bitmezse de bu Skoglund bitebilir gibi bir izlenim aldım oyuncunun açıklamalarından. Stoper içinde Okoli ismi geçmiyor kiralık+ satın alma ki mevcutta mantıklı ve oluru olan seçeneklerden biri Disasi falan Chelsea kiralık limiti doldurduğu için oluru yok. Hücum tarafında o hücumun her yerinde oynayacak oyuncu için isim yok şu an.Yalniz peters ile skoglund profilieri tamamen farkli. Skoglung tam 4lünün beki, peters daha acik oynayan profil 3lünün kanat beki.
Disasi gitti galiba. Öyle bi haber vardi bugün.İsteğe göre değil haberler göre yazdım. Haberlere göre Peters'ı bitirmeye çalışıyormuşuz bitmezse de bu Skoglund bitebilir gibi bir izlenim aldım oyuncunun açıklamalarından. Stoper içinde Okoli ismi geçmiyor kiralık+ satın alma ki mevcutta mantıklı ve oluru olan seçeneklerden biri Disasi falan Chelsea kiralık limiti doldurduğu için oluru yok. Hücum tarafında o hücumun her yerinde oynayacak oyuncu için isim yok şu an.
Aston Villa haberleri vardı. Lig içi kiralıklar için kiralık limiti var mı bilmiyorum? Yada bonservisi için alacaklar. Fazla alternatif olmadığı için Caleb Okoli mantıklı isimlerden oluyor ismi de çıkmışken.Disasi gitti galiba. Öyle bi haber vardi bugün.
Evet villaydi.Aston Villa haberleri vardı. Lig içi kiralıklar için kiralık limiti var mı bilmiyorum? Yada bonservisi için alacaklar. Fazla alternatif olmadığı için Caleb Okoli mantıklı isimlerden oluyor ismi de çıkmışken.