- 2 Temmuz 2011
- 138.061
- 58.907
- 5.488
Okan hoca hatay maçındaki gibi cift forvete dönünce dönen topları almayalım diye torreira çıkarıyor oyundan bilemedim.bi de boş pres yaptırıp,rakibi iki pasla falan cikartiyorokan hoca düzeltir mi kanka
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan hoca hatay maçındaki gibi cift forvete dönünce dönen topları almayalım diye torreira çıkarıyor oyundan bilemedim.bi de boş pres yaptırıp,rakibi iki pasla falan cikartiyorokan hoca düzeltir mi kanka
sadece gülüşe bakın
bu iş bitmiş vallahi
Sende forumu iyice ghostladin,yoksunNöbette ifb 11 leri...
Kör olaydım da görmeyeydim
İyi geceler.
5 tane alırsın 1 2 tanesi tutar. Elmander şu an olsa bizim sisteme cuk oturur. Ne 10 numara ne 9.5 numara hepsini karşılarLinderoth geldi aklıma bir an. Dünyanın en sağlam vazosu.
Goztepe,hatay maçlarında savunmada en iyi kisiydiSakatliktan sonra iyi dönemedi.
İki üç maçtır benim de gözlemlediğim şey. Hurra boş pres yapıp alan boşaltıyoruz. Adam adama pres yapmamız lazımOkan hoca hatay maçındaki gibi cift forvete dönünce dönen topları almayalım diye torreira çıkarıyor oyundan bilemedim.bi de boş pres yaptırıp,rakibi iki pasla falan cikartiyor
Kontrollü oyun yok,oyun soğutma yok.ustune son vuruşlar berbat,osimheni pozisyona sokan yok.nerden baksan rezillikİki üç maçtır benim de gözlemlediğim şey. Hurra boş pres yapıp alan boşaltıyoruz. Adam adama pres yapmamız lazım
Haber yokken ne haberi atalim rtaşhaber atın ortaya ya
Bu takıma net şut ve orta çalıştıracak bir isim lazım. Ronaldoyu Ronaldo yapan jardel ve pratesdir. Bizim de şut çalıştıracak eski futbolcumuz mu olur ya da ayrı bir antrenör mü bilmiyorum ama net lazım buSakatliktan sonra iyi dönemedi.
Kiev macinda cok acik verdi. Hep ordan geldiler. Adami izledi resmem orta yaparken. Ama sakatligindan önce iyidi evet.Goztepe,hatay maçlarında savunmada en iyi kisiydi
Oooo Sergg mahpusluk bitmişSende forumu iyice ghostladin,yoksun
Hepimize birer tier derecesi verek uydurak. Mutlu olak.Haber yokken ne haberi atalim rtaş
Kendim istiyom zaten cezayı aha nöbet bitsin yine ceza alacağım fb maçı yaklaşıyor ya ondan.yani bi 9-10 puan fark olsa iyidirOooo Sergg mahpusluk bitmiş
MusleraNöbette ifb 11 leri...
Kör olaydım da görmeyeydim
İyi geceler.
Sende forumu iyice ghostladin,yoksun