Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ajaxı yenersek.

Fcbs
Anderlecht
Lyon

Sırasıyla bu 3ünü altımıza alabilme ihtimalimiz var. Olasılık olarak da sıralama bu şekilde.

Eşek kafalılar şuradan alınacak +2 puan ile ilk 8 yapmıştık 1 puan kovalayacaktık alamasak bile kalma ihtimalimiz yüksekti.

Sacha' nın gideceği belliydi ve daha o sezonun başında ikinci bir sağbek arayışı vardı güya! Onca zaman geçti, arada yanlış transfer dedim diye birilerinin çemkirdiği veteran kalasın biri geldi ve gitti, Sacha muadili diye çuvalla döviz saçılan çelimsiz Jelert' den olmayacağı, en azından hocanın beklentilerini karşılayamayacağı anlaşıldı ve hala sağbek arıyoruz...

Tamam, yönetim beceriksiz de hoca ve -sözüm ona- scout ekibi de hiç yardımcı olamıyor diye düşünüyorum...

bu mikautadze'yi bize ittirmeye calisan kimse derhal futbolcu önermeyi birakmali. full sezon oynasa 10 gol atamaz süper lig'de

Hakeme bakıp at dişlerini göstermekten vazgeçmeli bu Fred
Bu arada simanski piyasa değeri neye göre+20 bizim Berkan cicaldau bile daha iyi

Mikautadze ikinci yarı rezaletti. İlk yarı bir varlık gösterebildi mi bari? Sadece 2. yarıyı izleyebildim ben.

Osimhen dönüyomuş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kutucu iyi topçu gerçekten ligin kaderine etli edebilecek topçu suyun diğer tarafına bakarsak 2 stoper aldılar ligin kaderine etki edebilecek bir hamleleri olmadı daha bakalım görelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt